Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Протестиращи от 2020 излизат срещу Кирил Петков в Деня на лъжата

Политика

Протестиращи от 2020 излизат срещу Кирил Петков в Деня на лъжата

Протестиращи от 2020 излизат срещу Кирил Петков в Деня на лъжата - Tribune.bg
Снимка:

Агора БЪЛГАРИЯ и Палатковите лагери при Орлов мост, Президентството, Ректората и Съдебната палата от Протести 2020 – 2021 излизат на протест срещу правителството на първи април. Проявата е насочена за петък, 1-ви април от 16:00 часа пред Министерски съвет.

Датата на протеста в деня на лъжата не е избрана случайно.

„Да отбележим заедно 1-ви април! Ден на лъжата и вече Ден на 99-тото Правителство на България! Да – точно така! Именно Денят на Правителството “Петков”, наричащо се такова – уж на Протеста и Промяната! Това е Денят на новия Франкенщайн, съшит от коалиционни парчета, но заченат и сътворен от Задкулисието, от чужди външни сили и от безродни и продажни български предатели“, гласи поканата.

Протестиращите, сред които е и отец Дионисий, използват крайни определения за работата на кабинета и премиера Кирил Петков.

„… клоун или мим за частно-празнични пърформанси, но е вреден като Председател на Българския Министерски съвет и глава на Изпълнителната власт. Цялата шайка кърлежи, вкопчени алчно във властта, некадърни, но брутални, се изгавриха с всички наши надежди и неимоверни усилия, всички наши стремежи за свобода и справедливост, за законност, за просперитет без корупция, без редене в тъмното на пъзели и паяжини, където всяка позорна част от четириединното То да получи своето. Тяхното не е нашето! Те не са и не нямат потенциала да бъдат хората, които ще водят страната ни напред!“, се казва още в съобщението.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети