Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Противно на заповедите на МО: Кирил Петков в резиденция „Лозенец“ без договор?

Политика

Противно на заповедите на МО: Кирил Петков в резиденция „Лозенец“ без договор?

Противно на заповедите на МО: Кирил Петков в резиденция Лозенец без договор? - Tribune.bg

Кирил Петков въведе нова промяна, този път по отношение на резиденция „Лозенец“. Оказва се, че той е първият премиер, който ползва сградата, за да се настани там, въпреки заповедта приета от Министерството на отбраната.

В документа, с който по всичко личи Петков не се е запознал изрично е написано, че резиденция „Лозенец“ и залите й се ползват за мероприятия на Министерството на отбраната и Българската армия. Когато е свободна тя може да бъде наемана от частни или юридически лица срещу сключване на договор и плащане на наем.

Единственият начин за предоставяне на резиденцията на премиер, президент и председател на Народното събрание е провеждането на протоколни мероприятия в изпълнение на държавната политика.

Явно обаче локацията се е харесала на Петков и вместо да отиде в Бояна, която резиденция е на разположение на Министерски съвет, той и Лена Бориславова са решили да се карантинират в тази на Министерството на отбраната. Остава въпросът дали Стефан Янев е подписал и разрешил това карантиниране и ползване на резиденцията, въпреки изричната заповед за нейното ползване?

От видеообръщението, което Петков пусна по-рано става ясно, че той ползва не само кабинетите, но и залите на резиденцията.

В заповедта ясно е написано при какви правила може да се ползва резиденция В заповедта ясно е написано при какви правила може да се ползва резиденция "Лозенец"
В заповедта ясно е написано при какви правила може да се ползва резиденция В заповедта ясно е написано при какви правила може да се ползва резиденция "Лозенец"

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Кирил Петков
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати