Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Провокации на Националната конференция на ГЕРБ, от партията категорично се разграничиха

Политика

Провокации на Националната конференция на ГЕРБ, от партията категорично се разграничиха

Снимка:

Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и журналисти

ПП ГЕРБ категорично се разграничава от действията на група провокатори, които предизвикаха сблъсъци на Националната конференция на партията, която се проведе днес, 5 август 2020 г. Членовете и симпатизантите на ГЕРБ през цялото време демонстрираха мирните си намерения и не провокираха агресия, обявиха от партията.

„За съжаление, платени провокатори пробиха охраната на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, така и с протестиращите граждани. Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и журналисти. Настояваме разследващите органи да разкрият всички факти и обстоятелства около днешните сблъсъци и виновните да понесат отговорност“, се казва в съобщението.

ПП ГЕРБ не е наемала допълнителна охрана за форума. Охраната е била осигурена от „София Тех Парк“.  


Коментари (3)

Минчо Спасов е говедо След като не арестувахте терориста Минчо Спасов за предишното му престъпление с характер на терористична заплаха,така ви се пада.Утре пак ще спре тока някъде.Кучето и тоягата я знаете!
05.08.2020 14:41 / Отговор
Кеф! "ПИК" са заснели тази сутрин, преди конференцията на ГЕРБ, как подсъдимият от Президентството Пламен Узунов дава указания на журналистката Полина Паунова-Прокопиева, която провокира скандал край Тех Парк.
05.08.2020 19:14 / Отговор
Пссст! Пссст! Мунчо - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
05.08.2020 20:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още