Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Психолог: Атанас Атанасов и Цветан Цветанов в ЦИК приличаха на бивши кинозвезди е непрестижен конкурс

Политика

Психолог: Атанас Атанасов и Цветан Цветанов в ЦИК приличаха на бивши кинозвезди е непрестижен конкурс

Психолог: Атанас Атанасов и Цветан Цветанов в ЦИК приличаха на бивши кинозвезди е непрестижен конкурс - Tribune.bg
Снимка:

„Мая Манолова и Волен Сидеров са като „приличат на начумерени ученици“, каза Росен Йорданов

Приключи регистрацията на партиите в Централната избирателна комисия за предстоящия парламентарен вот. Първи в ЦИК подадоха документи „Демократична България“ и „Републиканци за България“, но по време на регистрацията Атанас Атанасов и Цветан Цветанов „приличаха на бивши кинозвезди, попаднали на не особено престижен конкурс, в който се включват по принуда. Битката не е за лидерска позиция, а за място в лигата“, каза психологът Росен Йорданов пред bTV. Той коментира какво са казали политическите лидери не толкова с думи, а с мимиките на лицата си и тона на гласа си.

Общото между Мая Манолова и от „Изправи се! Мутри, вън!“ и лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е, че „приличат на начумерени ученици, които стоят на двора“ и „искат да изкажат своето недоволство“, но също така да се „оправдаят за един провал и защо на са си взели изпита“, смята Йорданов.

Доцент Атанас Мангъров пък прилича на „ученик в ново училище – доволен, но не знае къде се намира“, каза психологът.

Общото между всички политически лидери е било сдържаността, отбеляза Йорданов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

Киро Бизона На психолога тук, бай Танас Опуления и св. Цецко Шестоапартаментний може и да са изглеждали като „бивши кинозвезди, попаднали на не особено престижен конкурс, в който се включват по принуда“, ама на мен ми мязаха на прокиснали избушеняци – първият с вид, харизма и интелект на настъпена жаба, а другият на небръснат, гурелив чобанин! Искрено съчувствам на тези, които ще си пуснат гласа за тях, защото това ще бъде „глас в пустиня“! А за Мангъров като за умрял – или добро, или нищо! В случая – нищо!
21.02.2021 14:29 / Отговор
Жан Действията на Републиканци са ясни и видими дори и за хората, нямащи опит като психолози.Те са активни и предлагат решения за разлика от другите.
21.02.2021 14:37 / Отговор
цецо асансьора ти идиот ли се роди или ходи на допълнителни курсове?
21.02.2021 15:02
Бай Гроздан Прав си, @Жан, че „Републиканци“ са ясни и видими дори и за хората, нямащи опит като психолози. Ето, аз нямам такъв опит, ама са ми съвсем ясни, та чак са ни прозрачни! Те активно плюят в кладенеца, от който довчера пиеха вода и предлагат много полезни решения за разлика от другите, например асансьор от гаража до хола! И на другите ли ще предложат такова решения? Всички да имат такива асансьори? Я кажи дали има и още решения, че да гласуваме за „Републиканци“-те? Почваш ли?
21.02.2021 16:15
Татулова За Жан очевидно репутацията на Цветанов не е проблем! Това е повод да си припомним за 80% дебили! Цветанов има апартамент за 2 милиона, а в последните 20 години е бил на бюджетна заплата? Не е ли това корупция в най-чиста вид! Стандарт на живот, които не съответства на доходите! Именно по повод на личния асансьор на Цветанов се замислих как се появиха кюлчетата злато и еврото в спалнята на Борисов! Някой спешно се е нуждаел да отклони вниманието от себе си!
21.02.2021 17:27
Жан е трол и нищо не е проблем за него. Като им гледам нивото май много незначителна част от единия милион на спонсора са отделили за заплащането на троловете. По-голямата част може би ще отидат за жилищни инвестиции. Цветанов не е толкова прост.
21.02.2021 18:51
Чич Не е ли малко странно психолог да дава подобни оценки? Психолозите не трябва ли да вникват по дълбоко? Какво значение има кой как изглежда колко е начумерен и т.н. След изборите ще се види кой каква звезда е и за какво се бори!
21.02.2021 16:37 / Отговор
k @Чич, ти си прав, че е „малко странно психолог да дава подобни оценки“ за такива като Цецо и добитъка му! За това си трябва ветеринар, нали?
21.02.2021 16:41
Jaklin Единствените адекватни и активни са Републиканци за България!
21.02.2021 16:50 / Отговор
Боян Защо не каже ГЕРБ как са изглеждали....
21.02.2021 17:33 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети