Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радан Кънев в съюз с Корнелия Нинова за кмет на София

Политика

Радан Кънев в съюз с Корнелия Нинова за кмет на София

Снимка:

Готви се да подкрепи Мая Манолова, съобщи Божидар Лукарски

Радан Кънев е готов да влезе в съюз с Корнелия Нинова за кметските избори в София. Той ще подкрепи кандидатурата на Мая Манолова, ако омбудсманът се кандидатира за градоначалник. Този сценарий разви в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 бившият лидер на СДС Божидар Лукарски. Той бе министър на икономиката във втория кабинет на Бойко Борисов, когато ГЕРБ имаше коалиция с Реформаторския блок, припомня Стандарт.

Лукарски подчерта, че твърдо застава зад кандидатурата на Йорданка Фандъкова, защото за него по-добър градоначалник на София няма. Тя е доказала това с работата си, обясни Лукарски. Но не изключи участието на Манолова в изборите и подкрепата ѝ от Нинова.

Бившият син лидер обаче разказа как част от някогашните му партньори вдясно също ще подкрепят Манолова – на принципа само и само да са срещу ГЕРБ. Попитан коя част, Лукарски отговори: "Тази, която е повече демократична, отколкото България”, давайки да се разбере, че има предвид „Да! България”.  


Коментари (2)

Симеон Значи Радан Кънев се прави на демократ и е предан на Иво Прокопиев... Ако подкрепи Мая Манолова, която е лява, за кмет на София, то излиза, че уж "Демократична България" всъщност не са истински демократи, а само се правят на такива, за да извлекат облаги от това и да се докопат до власт... Още ли има наивници, които да вярват на "Демократична България", Христо Иванов и Иво Прокопиев?!?
21.08.2019 17:35 / Отговор
Антикомунист Радан Педерасокурвов е истинското име на това жалко, злобно човече!?
23.08.2019 01:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още