Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев: Честито Възкресение Христово!

Политика

Радев: Честито Възкресение Христово!

Радев: Честито Възкресение Христово! - Tribune.bg
Снимка:

На най-светлия празник президентът отново каза, че се насаждало „чувство за вина, страх и разделение“

Президентът Румен Радев честити Великден.

„Православните българи днес отбелязваме своя най-светъл и значим празник. Възкресението, проправило път към вечността, е съхранената от мракобесие вяра и оцелялата в изпитания надежда“, написа той в профила си във Фейсбук.

„С вяра народът ни достигна върховете на своя книжовен и държавен разцвет. С нея намери спасителния брод към свободата си. Вярата е вградена в българския национален дух. Вдъхва му сила да се възражда. Окрилява го и да преодолява, и да постига, и да пребъдва“, пише той.

Президентът подчертава, че днес сме призвани да надмогнем изпитанието на 2020 г., да търсим най-верния път и съгласие за справяне с дългосрочните последици от кризата.

„Не с насаждане на чувство за вина, страх и разделение. А с осъзната отговорност и грижа за ближния, с обединени усилия срещу опасността и вяра в утрешния ден. Нека бъдем единни не само в защитата на всеки човешки живот, но и в отстояването на неговото достойнство и бъдеще. Честит светъл празник!“, пише той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Костадинова Не може ли само поздрав?Стига отрова.На този светъл ден омразата отблъсква.
19.04.2020 09:18 / Отговор
Абстракт Никога повече няма да видите и чуете нещо по-позитивно от този човек.Не го може.Не е негова вината.
19.04.2020 09:42 / Отговор
Възмутен софиянец Гаден разединител! Той ще говори за насаждане на разединение! А българите толкова са наплашени, че масово се разхождат без маски, из София, из страната. Къде бе, Радев, видя този страх?!? Манипулатор безподобен!
19.04.2020 12:21 / Отговор
torcheto Теофана ти си герберска трол, който скоро ще умре от глад
19.04.2020 13:05 / Отговор
Простите Христос Воскресе! Браво на президента, но някои са толкова прости, че не могат да видят извисения духовен водач, от водната ни манипулираща.мутра. Бог да благослови всички ни!
19.04.2020 15:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети