Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев: Думата на 2020 е „Мутри вън“, пак бих излязъл с вдигнат юмрук

Политика

Радев: Думата на 2020 е „Мутри вън“, пак бих излязъл с вдигнат юмрук

Радев: Думата на 2020 е Мутри вън, пак бих излязъл с вдигнат юмрук - Tribune.bg
Снимка:

Указът за изборите ще бъде публикуван в държавен вестник до 26 януари

„Мутри вън“ е думата на годината 2020 за президентът Румен Радев. Той уточни, че това не бил негов призив, а ехото на хилядите българи.

Пред Дарик радио Радев беше категоричен, че половин година по-късно пак би излязъл с вдигнат юмрук.

„Винаги ще изляза и ще го направя, защото аз винаги съм винаги на страната на българите, когато те отстояват своите принципни позиции в името на България“, каза президентът. Той отрече да е разединител на нацията – обединявал срещу статуквото, беззаконието и несправедливостта.

Указът за изборите ще бъде публикуван в държавен вестник до 26 януари, но дилемата не била избори или здравето на хората, подчерта президентът. Той попита дали някой може да даде гаранция, че април или май обстановката ще бъде по-облекчена, отколкото в края на март.

„На 7 декември излязох и казах - избори тогава. Изведнъж институции, хора, партии излязоха от летаргията и казаха "Ау, избори, ама толкова рано". Това е по Конституция“, коментира държавният глава.

„Ако реша да се кандидатирам за президент, няма нито да се моля, нито да влизам в задкулисни договорки с партийни централи“, заяви Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (25)

От Естония го натириха като мръсно псе!Мутро вън от Европа!Дори и Русия го натири като излагация за ГРУ!Лаком некадърник,долна пачавра!
19.12.2020 17:55 / Отговор
Ами излез Отвън са само дионисий и шепа атакисти и тартаговер и те чакат
19.12.2020 19:21
ФИГУРАНТ РУМЕН ДА СИ ОГЛЕДА ОБКРЪЖЕНИЕТО.......ОБКРЪЖЕНИЕ ОТ МУТРИ................. ВИС1/2...... -АЛЕКСАНДЪР МАРИНОВ.....СЛАВИ ТРИФОНОВ.....
ЧЕРЕПИ......
БОКЛУЦИ.....
ВОДКИ....
МУТРИТЕ НА РАДЕВ-ВЪН!......
19.12.2020 19:35
Говедото не може да стане кон! Купи си въдици и ходи на село за риба!Такова говедо в политиката не се е настанявало от векове!
19.12.2020 17:57 / Отговор
Говедото се казва Борисов, и е мафиот, простак и бандит от класа. Президентът е толкова достоен, кадърен и почтен, та не може на корумпета като вас, да се впише в мозъците ви.
20.12.2020 09:09
ваш Тричко Чорапът прекалява! До сега се въздържах , но използвайки думи от древността на Архимед , а именно : "Дайте ми опорна точка и достатъчно дълъг лост и ще повдигна земята "! , та и аз бабабаар Тричко с мъжете бих казал : "Дайте ми какъвто и да е "калашник " и ще "отнема " ищаха на "льотчика " да вдига каквито и да било ЮМРУЦИ !
19.12.2020 18:00 / Отговор
Лин Значи аз не съм българка защото тоя президент със сигурност не е на моя страна, а вдига юмрук срещу мен. За мен е обида да ми е президент. Които са го избирали да му търсят сметка и да се извинят на останалата част от народа.
19.12.2020 18:14 / Отговор
Stefan Ако биеш млеко, ще добиеш масло. Ако удариш нос, кръв ще обагри лицето.

Интересно, какво иска да бие с юмрук наш президент. Мутри няма мноооого отдавна.
Ако ли пък се позовава на стереотипи, то нека се взре в себе си.

Най-обидната реплика по повод президента чух от негов симпатизант, чевръсто обикалящ медиите, изрече нещо от сорта, че президентът не бил обединител.
Добре де, чеп за зеле имаме в мазето. Други не ни трябват, на пазара има много чепове за бурета и каци.

Колкото и да се свенят да признаят прогресистите, водач, който не обединява, разединява. Републиканските институции точно копират монархическите, с нови имена. Представете си Н.В. Цар Симеон Втори да излезне с юмрук?!? Или Британската кралица? Или кралят на шведите?
Май само Кастро е вдигал юмрюци, даже Ким Чен Ун се стеснява да ползва тази жестикулация директна заемка от Че и прочие кървави революционери по вековете.
19.12.2020 18:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати