Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев: Единствените думи на Борисов от значение са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор

Политика

Радев: Единствените думи на Борисов от значение са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор

Радев: Единствените думи на Борисов от значение са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор - Tribune.bg
Снимка:

Румен Радев отговори от Раковски на бившия премиер Бойко Борисов като заяви, че „единствените му думи, които имали значение са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор”.

Според Радев „трябва да излекуваме комплексите си за политическа обреченост, защото Съединението е доказателство, че можем да постигаме големи цели“.

Президентът повтори, че ще свика среща с ЦИК, за да се обсъди въпросът с провеждането на избори 2 в 1, така че те да не бъдат компрометирани. Не каза кога ще разпусне 46-ото Народно събрание. 

„Трябва да организираме така тези избори, че да могат две кампании да се водят паралелно. Да видим как парламентът ще подходи към актуализацията на бюджета, чакат важни законопроекти“.

Радев не пожела да коментира скандала с купуването на депутати, според него „нямало смисъл“. 

По думите му обстановката в парламента е толкова изнервена, че срива всякакви усилия да можем да постигнем някакво рационално решение.

Според Радев, ако Асен Василев и Кирил Петков искали да имат политически проект, той не трябвало да бъде поредният, а трябвало да бъдат с по-отворена философия. 

За Радев нито една партия не могла да се справи сама и било добре това да се осъзнае, макар от трети опит. 

Единението на българите за по-добър живот и по-голяма национална амбиция е голямата цел. Престанахме да мечтаем, престанахме да имаме високи национални амбиции, затова трябва единение, а за това трябва да дадат пример политиците, заяви Радев.

А що се касаело до левите хора и притесненията им да не бъдат предадени той заяви, че не бил той човекът, който ще го направи. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати