Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев и Пеевски честитиха Курбан Байрам

Политика

Радев и Пеевски честитиха Курбан Байрам

Радев и Пеевски честитиха Курбан Байрам - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев поздравява мюсюлманската общност в България по случай празника Курбан Байрам. В пожеланията си държавният глава подчертава, че духовното възвисяване, смирението и опрощението вървят ръка за ръка с добротата и състраданието и укрепват моралните устои на нацията ни.

Румен Радев отбелязва още, че религиозната толерантност, уважение и разбирателство са традиционни за нашето общество и празникът Курбан Байрам създава мостове между хората, които допринасят за взаимното разбиране и за нравственото израстване на нашия народ.

Председателят на ДПС Делян Пеевски поздрави мюсюлманите по случай Курбан Байрам.

"Скъпи братя и сестри мюсюлмани! Честитя ви този голям празник и ви желая здраве, благодат и просперитет във всички начинания. В тези дни, които символизират помирението и опрощението, желая мир и разбирателство на всички вас и вашите семейства", написа той.

"Изразявам своята искрена благодарност за това, че заедно успяхме да постигнем много добри резултати на току що отминалите избори и вярвам, че заедно ще успеем да работим за постигането на по-добър и по-сигурен живот за хората в България", допълни Пеевски.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати