Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев иска дебат за прогресивното данъчно облагане

Политика

Радев иска дебат за прогресивното данъчно облагане

Снимка:

Създаването на държавни бензиностанции било авантюра, заяви президентът

Румен Радев разкритикува действията на правителството за намаляване на ДДС-то в някои сектори.

„Аз не мисля, че към такава сложна и отговорна система, каквато е данъчната, трябва да се подхожда на парче и без ясни идеи и разчети. Мисля, че всички са убедени, че нашата данъчна политика не е справедлива“, обяви Радев в Садово.

По думите му нашата система ни отдалечава от европейския модел.

„Крайно време е дебатът за прогресивното данъчно облагане да стартира“, обяви той.

Той обяви и че създаването на държавни бензиностанции е авантюра.

„Тези, които искат да реализират тази идея, трябва да покажат много ясно откъде ще се вземат тези ресурси. Ако ще строим държавни бензиностанции по начин, по който се строят магистрали и се ремонтират язовири, по-добре да не го правим“, заяви Радев.

Според него вече е започнала предизборната кампания у нас.  


Коментари (4)

Президентът е десен политик, а не като Борисов - комунист. Толкова лоша икономическа и всякаква политика. Време е да си дава оставката цялото правителство, от скандал към скандал , и само крадене.
27.05.2020 14:04 / Отговор
ПреЦедентът е комунист до мозъка на костите.Мечтите за оставка ще са дълговременни,да знаеш!
27.05.2020 17:24
Тартаковер "Инвестицията в държавни бензиностанции е авантюра"- така са предали думите на Президента Радев тук. Всъщност по-точната част от думите му е "Инвестицията в държавни бензиностанции при неясни условия не може да гарантира рентабилност, може би, може да гарантира поредната далавера". Да-ДАЛАВЕРА !!! Каквато далавера бяха магистралите, санирането, тръбите за вода-всичко! Отвсякъде ГЕРБ и шайката заграбиха нашите пари, строиха на тройно и четворно по-високи цени плюс това крайно некачествено. Само примитивните хора, влюбени в тази крадлива далаверджийска групировка не го виждат. Или го виждат, но любовта ги кара да прощават и обичат онзи, който краде от техния джоб, от джоба на децата им, на внуците им... Плюс простащината в говоренето, в морала, във всичко, което наложиха като стил. Държавата потъва! Вижте го най-накрая !
27.05.2020 14:26 / Отговор
Потъващ Кои пари заграби и кой от тебе,а тъпо копеле?Освен да се онождаш из мрежата,не е лошо да свършиш някаква работа.
27.05.2020 17:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още