Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев на 22 септември: Проблемите на обществото се заглушават. Държавността отстъпва пред чужди зависимости

Политика

Радев на 22 септември: Проблемите на обществото се заглушават. Държавността отстъпва пред чужди зависимости

Радев на 22 септември: Проблемите на обществото се заглушават. Държавността отстъпва пред чужди зависимости - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев поздрави във фейсбук страницата си за 115 годишнина от независимостта на Бълграия. Той не пропусна да отправи критики към сегашното управление: 

"На 22 септември преди 115 години във Велико Търново България бе обявена за независима държава. Историческо събитие, резултат на умела дипломация, но и на категорично обществено и политическо единомислие в името на една цел – израстването и развитието ни като суверенна държава, равноправна в международната общност. Денят на Независимостта е забележителен урок за това, че единението и волята са пътят за постигане на националните идеали и защитата на българския интерес.

Той е още по-важен днес, когато се борим с множество кризи, проблемите на обществото се заглушават, когато се правят опити за подмяна на историята ни, а държавността отстъпва пред чужди интереси и зависимости. От нас самите зависи не само собственото ни равноправие, но и самочувствието ни на свободен и достоен народ. Народ, за който независимостта, просперитета и развитието са висша ценност. Честит празник!", пише Радев на страницата си. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати