Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев обясни, че партиите нямали основания за претенции за дата на вота

Политика

Радев обясни, че партиите нямали основания за претенции за дата на вота

Радев обясни, че партиите нямали основания за претенции за дата на вота - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев се опита да изчисти имиджа си пред католическата общност и се появи на  епископското ръкоположение на на Негово Преосвещенство монсеньор Румен Станев в Римокатолическата катедрала „Св. Йосиф“ в София. Преди това обаче той не пропусна коментарите за вота и пандемията.

„Нека си пожелаем 4 април да бъде Великден не само за нашите събратя католици и арменци, но и Великден за възкръсващата демократична България“, заяви Радев пред чакащите го журналисти. Той подчерта, че щом изборите били редовни, партиите нямали основания за претенции към датата.

„Ако питате мен, най-добрата дата беше септември миналата година“, подчерта той. Държавният глава каза още, че управляващите отказвали да предприемат належащите действия за оздравяване на изборния процес и всички заедно трябвало да бдим за спазването на закона. Обясни, че правителството не било подготвило страната за втората вълна на пандемията, а в това време точило милиарди от държавния бюджет. Сега вече въпросът бил не толкова кога, а как ще се проведат тези избори.

На събитието в Римокатолическата катедрала "Св.Йосиф" присъства и председателят на парламента Цвета Караянчева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Мирча Кришан Първо прави гаф,след това се пробва да го замаже,но в крайна сметка пак,като Мирча Кришан! Едно си баба знае,едно си баба бае!
17.01.2021 15:54 / Отговор
Татулова Е нали за това бяха консултациите със самодейни колективи, секти и кръжоци по компромати - да кажат как ги искат изборите!!??
18.01.2021 00:08
ПАРТИИТЕ НЯМАТ ПРЕТЕНЦИИ-ПРЕТЕНЦИИ ИМАТ БЪЛГАРИТЕ(КАТОЛИЦИ, АРМЕНЦИ).... РУСКАТА МАТА ХАРИ-ПОСЛАННИЧКАТА Е НАЙ-ДОВОЛНА ОТ ДАТАТА.....
17.01.2021 16:03 / Отговор
Айдеее, Размахваше юмрук по време на пандемията, насъскваше две тълпи една срещу друга, а сега се напъва да държи сметка защо не били взели мерки!
Обикновен Помияр, Сър!
17.01.2021 16:23 / Отговор
Анастас #

Играе го Набожен ... така са Му "казали съветниците".
Само, че е забравил да каже Амин, че много сложна думата.

Ще тежи на съвестта на Костовашките Тъпунгери, които гласуваха за него. Въпроса е дали въобще има съвест Малоумната ДСБерастия ??!!

(технологически)
17.01.2021 16:53 / Отговор
Хехехе, другарю комундарю "ако питате мен" - ми не те питаме и Слава Богу!
17.01.2021 17:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети