Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Предозиране: Юмрукът на Радев обединявал българите

Политика

Предозиране: Юмрукът на Радев обединявал българите

Предозиране: Юмрукът на Радев обединявал българите - Tribune.bg

„Този юмрук обединява българите около ценности, дава вяра, че можем да заедно да намерим решение за всички предизвикателства, за да имаме една успешна България“- това обяснението даде Румен Радев в Стара Загора пред журналисти. 

Президентът каза още, че очаквал на тези избори идеи, а не компромати, за да можело всички да развият добре „кой всъщност за какво се бори и как ще го постигне“.

Радев очаквал още на тези избори резултатът да доведе до „окончателно скъсване с проваления управленски модел. Обществото ни очаква институциите ни да продължат да работят в посока възстановяване на държавността, изкореняване на корупцията, скъсване с всякакви олигархични зависимости, отваряне на хоризонти за модерно развитие на България“, обяви още Радев.

„Само отдаването на тази кауза, а не поставянето в ролята на инструмент на партии, на различни бизнес кръгове, може да доведе до безкористна подкрепа на българските граждани“, каза той. 

Радев коментира и новите разкрития по досиетата „Пандора“ и информацията, че сред българските имена  е това на Делян Пеевски.

„Явно деянията на г-н Пеевски са по-видими отвън, отколкото вътре в България. Това не говори добре за нашите разследващи и правоохранителни органи“, каза Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети