Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев обяви, че ако управлявал той, нямало да се краде

Политика

Радев обяви, че ако управлявал той, нямало да се краде

Радев обяви, че ако управлявал той, нямало да се краде - Tribune.bg
Снимка:

Подкрепи и протестите на „Възраждане“

„Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто ни управлява г-н Борисов, смъртността расте, а България се стопи с 600 хил. души“, това заяви президентът Румен Радев, който бе на посещение в Елин Пелин.

„Българите протестират, отстоявайки своите права със законни средства. Органите на реда трябва да уважават тези права. Недопустимо е да се събират лични данни на  протестиращи граждани“, заяви още той по повод на протестите, които последните дни се организират от партия „Възраждане“.

Когато му бе напомнено, че има и протест и срещу него, Радев заяви: „Сравнете ги двата, няма смисъл да говоря“.  

Президентът продължи с нападките срещу правителството и премиера.

„При толкова много социолози, политолози, журналисти, наети да възпяват министър-председателя, не виждам смисъл сам да се хвали“, заяви още Радев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Киро Бизона Браво, Рундьо, браво, Рундев! Нямало да крадеш, а? А какво е да назначиш любовницата си на две длъжности, след като тя не отговаря и за половин? И какво е когато жена ти, която не е никаква, ама се прави на „фърст лейди“, но е „секънд хенд“, ходи в насрещното по бутиците с кола и охрана на НСО? Или сама сяда зад волана на такава кола? Я ходи да въртиш коремни и да лапаш джолани, че само за това ставаш, погребален агент такъв!
19.05.2020 12:35 / Отговор
Jorge dimitrof Прав е ! Щяха да ги берат парите , а и рушвета не е подкуп...
5 000 000€ от шведите са си почерпка , а 90 000 000 $ от русия си е премия...
БСП нямаше да е с празна каса, др. Корнелия щеше да направи ново дарение на синът си в САЩ...
И щеше да възроди модно къща Валентина с главен дизайнер Десислава Радева...
19.05.2020 13:13 / Отговор
Тартаковер Кухорогия нека да не показва, че освен кухи рога, има и куха глава.Думите "Ако аз управлявах България..." на Радев днес са в отговор на "Ако Радев управляваше..." на Тулупа онзи ден, а не просто някаква самоцелна и непредизвикана "нова порция критики срещу правителството". А относно любовниците, струва ми се че е доста по-скромно да им позволиш хубави дрехи, отколкото да им купуваш къщи в БарЦелона, да си отглеждаш дечица от тях и им изпращаш милиони левове и евра, одрани от кожата на собствения ти народ ! Включително от тебе и мен. Другия след теб е безсмислено да се коментира. Стар и евтин селски гащник и празнодумец-клюкар, живеещ в отминалите епохи на "Валентина" "Руен", ЦНСМ...
19.05.2020 14:28 / Отговор
ЦНС. За разпространяване на фалшиви новини се носи съдебна отговорност.
Знае ли това мозъчният ганглий?
19.05.2020 16:57
Киро Бизона Тартаковерчо, не се чуди защо не те пускат на аерогарата – оритваш куфарите на хората! Виж там да си оправиш проблемите с пазенето на равновесие и ходенето в права линия! Щом инвалиди като теб така здраво будалкат този човечец - погребалния агент и пенциониран артелчик - че всяка негова изява качва рейтинга му и има шанс за нов манда - значи е съвсем ясно колко му е акъля! Ми ако му стиска на Рундьо, да си направи партия и да се пробва на парламентарните избори, но не знам дали ще влезне в парламента! После да не плаче!
19.05.2020 18:30
Натаковер Длъжността на главен прокурор е заета,умнико.Още дълги години ще трябва да избиваш комплексите за малоценност и ниска култура.
19.05.2020 19:37
кесо Е, като помним практиката при управлението на неговата партия БКП/БСП не можем да не се съгласим с Радев. Още в първите моменти на управлението ще бъде опоскано абсолютно всичко и през целия мандат няма да има какво да се краде. Макар че знае ли се, за 10 години извън официалната власт може пък вече да са открили начин да се краде и от нищото, в това отношение "нашите" комунисти са родени откриватели и новатори, жалко само че няма нобел по цапцапарология /както "академично" я нарича таварищ Путин, водещ специалист по въпросната дисциплина/.
19.05.2020 15:23 / Отговор
Падение! Мунчо в защита на татуираните хулигани и престъпници от протеста на Костя Копейкин.
19.05.2020 17:06 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати