Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев откраднал идея на "Воля" за камери в избирателните секции

Политика

Радев откраднал идея на "Воля" за камери в избирателните секции

Радев откраднал идея на Воля за камери в избирателните секции - Tribune.bg
Снимка:

Можем да му подскажем още, стига да спре да се прави на президент само на БСП, каза Марешки

Президентът Румен Радев е откраднал идеята на партия "Воля" за поставянето на видеонаблюдение в избирателните секции. Това пишат от партията на Веселин Марешки в прессъобщение.
Радев си присвоил идеята на "Воля" в интервю за БНТ от вчера, 7 декември.

„ Радев си приписа като своя идеята на ВОЛЯ за поставяне на видеонаблюдение в избирателните секции. Ако неговите сътрудници не са го информирали какво става в Народното събрание, то ние ще му кажем, че поправките в Изборния кодекс, които засягат тази тема, са внесени от ВОЛЯ още през месец февруари тази година. Само преди няколко дни- на 5 декември, в правната комисия те бяха приети с 14 гласа „за”. Странно защо, единствените, които не подкрепиха идеята, бяха неговите депутати от БСП! Президентството също беше поканено да присъства на това заседание, но Радев не прояви интерес“, пише в съобщението.

„Няма лошо президентът да припознае нашите идеи, стига да не си ги приписва като свои, както е в случая. Ние знаем, че идеите ни са добри. Можем да му подскажем още много полезни управленски мерки, стига да спре да се прави на президент само на БСП и да не се страхува да общува и с нас. Няма нищо страшно да се срещаш и с хора, които са отдали целия си живот на работа в полза на народа, а не с такива, които са го грабили”, коментира лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС Веселин Марешки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп