Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев пак скочи на прокуратурата, правела чадър на корупцията

Политика

Радев пак скочи на прокуратурата, правела чадър на корупцията

Радев пак скочи на прокуратурата, правела чадър на корупцията - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев за пореден път се изправи срещу прокуратурата. В извънредно обръщение към нацията президентът заяви, че народът вече имал решимост да не търпи корупцията и нейния чадър в прокуратурата. Преходът започна с мутрите и ще приключи с изхвърлянето им от властта от нас, каза Радев.

Оскърбителните внушения, че хората са платени, че са тинята на обществото, издават арогантност и политическо безсилие. Лъжи, клевети, допълни Радев.

Той отново призова за оставка на правителството и прокуратурата.

Прикани хората на площада да не се поддават на провокации. „Призовавам и полиция, и протестиращите за ненасилие и избягване на провокации, да не се опорочават исканията на гражданите и да се разпилява енергията за промяна“, допълни Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Тартаковер Президентът на България спомена и журналистите. Ако изобщо тукашните плъхове и продажни страхливци могат да се нарекат журналисти. Хора с гъгниви души, с платено мислене, с ампутиран до край морал. Такива "журналисти", като пишещите тук нямат никакво право да омърсяват и омаскаряват тази дума извоювала си през вековете заслужен авторитет. Не знам кой плаща на тази "медия", Домуса ли, Пеевски ли, директно на хранилка на Боко ли са, но са жалки нещастници, готови веднага да завъртят задник и да слугуват на следващия който купи душите им.
А, че мутрите пеят лебедовата си песен е повече от ясно. След това трябва да пеят на друго място!
15.07.2020 18:31 / Отговор
k Тараторе, ти имаш ли връзка с действителността или само с кораба-майка?
15.07.2020 18:46
кесо Румбата сигур не може да прости на прокуратурата, че "пречи" на "борбата с корупцията", като арестува червените олигарси и мутри, които водеха "новаторски" битката с корупцията на принципа "борбата с корупцията дело на самите корупционери". И поглеш, кой по-добре от корупционерите познава това явление, ама Гешев не ги разбира тия работи и само арести му дай на него. Бедна ти е фантазията, Гешев!
15.07.2020 18:57 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети