Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев празнично: Доблестта на предците не може да изцели пороците на съвремието

Политика

Радев празнично: Доблестта на предците не може да изцели пороците на съвремието

Радев празнично: Доблестта на предците не може да изцели пороците на съвремието - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев не се посвени да политиканства и пред Паметника на Цар Освободител.

„Всяка година на днешната дата почитаме нашите герои. Но доблестта на предците не може да изцели пороците на съвремието. То е наше дело и наша отговорност“, обяви Радев навръх честванията на националния ни празник.

Той заяви, че 3 март е ден за почит, но и ден за единение около историческата истина, около идеала на Левски, в който българите не се делят, а заедно градят чистата и свята република.

„Суверенитетът се отстоява с мъдра преценка и последователни усилия. Днес се прекланяме пред нашите героични предци. Знаем, че свободата не се дава даром. Всяко поколение трябва само да ги отстои, за да ги завещае на следващите. Вечна памет на героите!“, заяви държавният глава секунди преди тържествената заря проверка по случай 3 март пред паметника на Цар Освободител.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Къдрин този отново, за пореден път, доказа, че е путино-русофилистична под-лога и разединител на българите.
03.03.2021 19:23 / Отговор
Лино ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ НАЛИ НЯМАМЕ ПОВЕЧЕ ПРАЗНИЦИ.
ЩОТО ТОЯ МУНЧО НЕ СЕ ПОНАСЯ, ДА СЪСКА И ДА ПЛЮУЕ.
03.03.2021 19:31 / Отговор
Фигурантът от Славяново е уплашен! защото има дефицит на интелигентност и непреодолими комплекси за малоценност, които избиват в смешен нарцисизъм!
През целия си живот е чел чужди думи,хранил се е на народната трапеза,обличан е от Интендантството, дори кюлотите му са от
народната пара! Влечуго а уж летец! Има и такива животни-летящи гущери!
03.03.2021 19:55
Татулова Свободата не се давала даром, изкряскал се Радев! Каква ще е тая свобода, дето някой ще ти я дава, високоплатени безделнико!?
Когато става дума за най-лошото от лошото, един мъдър човек е казал, че е по-добре германци да те окупират, отколкото руснаци да те освобождават!
Време е за референдум за националния ни празник и датите на Съединението и Независимостта чакат да си спомним, че имаме памет и достойнство!
03.03.2021 19:33 / Отговор
СЪЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ЛОШИЯ ДЕН ЗА РУСИЯ И НЕЙНИТЕ ХИЩНИ ИНТЕРЕСИ! .
В ТОЗИ ДЕН ТЕ ЗАГУБИХА БАЛКАНИТЕ.. И ДНЕС ГЕНЕРАЛА-МУТРА ИМА ЗАДАЧА ДА РАЗЕДИНИ БЪЛГАРИЯ..... ДОРИ С ЦЕНАТА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА....
СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е В НАШИ БЪЛГАРСКИ РЪЦЕ-ДА СЕ ОТСТРАНЯТ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПОСТОВЕ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ... С ДЕМОКРАТИЧНИ СРЕДСТВА - НА ИЗБОРИТЕ......
03.03.2021 19:44
Днес не смея да включа телевизора. Знам че няма как да не ми изскочи от някъде, а имам нужда от ден за душевна хигиена, която изключва нови дози отрова на Радев и българофоби.
03.03.2021 19:37 / Отговор
Мина Аз пък си направих експеримент,пуснах си Радев без звук. Изправи ми се косата като го гледах. Такава злоба рядко съм виждала.
04.03.2021 00:39
Някой Властта не позволява на хората да отидат до Шипка, за да празнуват. Вярно е. Два часа пътя беше блокиран, за да мине Радев и всички чакахме. Той цар на България ли е? Недоразумение някакво. На следващите избори действително, че дори магаре да е срещу този то ще спечели.
03.03.2021 19:45 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати