Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев предложил да изпратим екипи за търсене и спасяване в Хърватия

Политика

Радев предложил да изпратим екипи за търсене и спасяване в Хърватия

Радев предложил да изпратим екипи за търсене и спасяване в Хърватия - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев е провел телефонен разговор с хърватския си колега Зоран Миланович, в който Радев е изразил съпричастността на страната ни по повод земетресението в страната, довело до човешки жертви и материални разрушения. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

България има готовност при необходимост да изпрати екипи за търсене и спасяване и да предостави оборудване за преодоляване на последствията от земетресението, е подчертал Радев. Държавният глава е отбелязал и потенциала на страната ни да съдейства при нужда с инженерни екипи за оценяване на щетите, каквито България изпрати в Албания след земетресението там през миналата година.

Румен Радев е отправил и покана към колегата си Зоран Миланович да посети страната ни в удобно за двете страни време.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (16)

Умникът ми ,той Най -накрая да свърши нещо,което е негова работа и не съвсем...
30.12.2020 16:17 / Отговор
Анастас #
Мисля, че време да го ваксинираме - задължително !
Обаче с руския ветеринарен серум, който влия добре на Добитъка ...
сПутник - напред !!

(ваксиниращо ветеринарно)
31.12.2020 13:07
БГ Хърватия не е Албания, и да ходим там да "оценяваме", надали са го приели като жест!
30.12.2020 16:24 / Отговор
Намерил си работа за ТВ. И кой ги подготвя тези екипи, Хвърчилков?
С чужда пита, майчин помен!
30.12.2020 17:52 / Отговор
Долни и гадни хейтъри!
30.12.2020 18:30
. . . Деси, не го мразим, истински му се забавляваме! Такова недоразумение не е попадало в
БГ-политиката! Филип Димитров беше просто цвете с неорентираният Фатмак! Докато влезе в час , и те ще са го изритали! Пък и пет години май ,не му бяха малко да поумнее!
"Пази Боже сляпо да прогледа", ама това няма да прогледне никога! Скоро и тия, които го назначиха ще му бият шута , като "безполезен"!
30.12.2020 19:10
коментар из Фейса на пРезидента Alex Candy
Alex Candy . Няколко поколения трудолюбиви българи им работиха десетилетия наред срещу нищожно заплащане и щедри обещания. Накрая всичко бе ограбено, приватизирано по нечестен бандитски начин и усвоено от партийната, комсомолската и ДС номенклатура. Комунизма си го "построиха" чрез грабеж само и единствено за тях и техните семейства.
Долу ръцете от ГЕРБ и Бойко Борисов. За три и то непълни мандата преобрази България към добро до неузнаваемост. А вие господа другари комунисти имахте десетилетия наред възможност да построите и реализирате вашата пропаганда и идеология, а накрая какво постигнахте и построихте за народа - едно голямо НИЩО, завещахте на идните поколения огромен външен дълг, нищета и мизерия. За сметка на това и на гърба на народа се награбихте и обогатихте по един криминален и бандитски начин на който може да ви завиди и Ал Капоне.
30.12.2020 19:08 / Отговор
До ... Първо не съм Деси. И второ Филип Димитров не е бил никога президент, а премиер. Трето, недоразумението се казва Плевнелиев- едно магаре, вкарано от Банкянският бандит.
31.12.2020 00:05 / Отговор
Мунчо Фатмака е за импийчмънт, немедленно. ПаурПойнта му е мнооооо стара версия, а и не е легално копие. Един шут отзад... и да отпътува, говедото там откъдето е дошло.
31.12.2020 02:53
. . . Говоря за "неадекватност" в политиката , а не кой бил Президент и кой бил Премиер,! Номерът ,назначете ме за Премиер ,пък после как ще се разработя, е за малоумници! За повече от 4 години, той е доказан паразит! А по интелект ,Плевнелиев е на светлинни години пред Фатмакът Фигурант! Плевнелиев можеше да говори за стратегии години напред, докато на Радев речника му се изчерпва с ..."Мутри вън", на обикновен тартор на агитка! А излезеше ли на интервю без предварително написани отговори, картинката беше грозна!
31.12.2020 08:21
.l. Мечтата ти да станеш магаре ,като Плевнелиев е неосъществима,защото си злобен и невъзпитан до заболяване!
31.12.2020 08:57
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати