Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев: Продължавам да подкрепям Корнелия Нинова

Политика

Радев: Продължавам да подкрепям Корнелия Нинова

Радев: Продължавам да подкрепям Корнелия Нинова - Tribune.bg
Снимка:

„Никога не съм снемал своята подкрепа от г-жа Нинова и продължавам да я подкрепям в нейните усилия да превърне БСП в силна опозиция“, заяви президентът Румен Радев. Коментарът му е във връзка с скандалите в левицата и смяната на неговия началник на кабинета Калоян Методиев след сбирка със социалисти.

„Без силна, обединена и конструктивна опозиция всяка демокрация залинява“, обясни подкрепата си Радев. Президентът отказа отново да коментира освобождаването на Методиев, защото политическият дневен ред бил толкова наситен, че не било „нужно да се разпилява с кадрови въпроси“.

„Отдавна съм заявил, че моите критики са към тези, които управляват. Когато БСП вземе властта, разбира се, аз ще критикувам“, подчерта Радев.

Радев обясни, че не виждал нужда в момента да внася неговите предложения за промени в Конституцията. „Ще ги внеса, когато българският парламент придобие отново легитимност“ закани се той.

Президентът видя липса на диалог от страна на парламента. Мнението му е повод на реакцията от НС, когато той наложи вето.

Той отново се обяви за „честни, прозрачни избори“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

ана Продължавай батка! С теб и без теб е все тая. Айде улево импийч
29.09.2020 13:05 / Отговор
Румба продължавай да подкрепяш БСП защото иначе на президентските избори майката си е еблало
29.09.2020 13:10 / Отговор
кесо Румба, а не си ли задаваш въпроса как ще възприеме твоите покровителствени твърдения другарката ти Курни - жената с най-яките топки и още "нещо" към тях, точна след последните й партийни победи - избора за червен разбойнически главатар и конгреса на победилите черевни идиоти? Май няма да остане очарована от твърдението ти, че не си свалил "доверието" в нея.
29.09.2020 13:11 / Отговор
Рублене стягай куфарите за Россия (може и Дубай или Сърбия) защото като ти свърши мандата ония с каскета те чака.
29.09.2020 13:11 / Отговор
коментар На кой му пука президента на бсп кого подкрепял след като е ясно, че винаги ще подкрепя такива като нея, дебъ-то, ц.василев, черепа, копейкин, сестра галева, абвейците, татяна дончева защитничката на ванко-1 сводника изкаран от пандиза няколко год.преди изтичането на присъдата му, и така нататък.......!
29.09.2020 13:47 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати