Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев прогнозира, че България ще бъде управлявана от проблемни коалиции

Политика

Радев прогнозира, че България ще бъде управлявана от проблемни коалиции

Радев прогнозира, че България ще бъде управлявана от проблемни коалиции - Tribune.bg
Снимка:

Очевидно бъдещето, което ни очаква, е все повече България да се управлява от проблемни коалиции. Трябва да търсим изход от този модел. Това заяви президентът Румен Радев, който наблюдава редовни тактически занятия на служителите на НСО на полигона в Доброславци.

Самопризнанията на г-н Божков за съвместни крупни корупционни схеми с властта изключват моя подкрепа. Но не аз, други трябва да се оправдават за г-н Божков. Други са пушили пури с него, аз дори не знам неговия телефон, отговори Радев на въпрос защо признанията на Божков му звучат по-убедително.

Коментира и промените в Закона за МВР, като не уточни дали ще наложи вето, но щял да обяви решението си в указания срок. Президентът обаче разкритикува закона.

„Всяко решение в сферата на национална сигурност трябва да се ръководи от ясни критерии за ефективност, ефикасност и безопасност. Според мен той не отговаря“, посочи той.

Той коментира и появилия се запис, за който се твърди, че е на премиера.

„Демонстративното нежелание на г-н Борисов да се провери автентичността на излезлия аудио запис е меко казано необичайно. Този запис е груба, брутална атака срещу парламента и нашето европейско развитие“, заяви той и посочи, че трябва да се направи експертиза.

„Нямам официално потвърждение на поканата за парада в Москва“, каза още Радев и посочи, че не може да рискува да попадне в карантина и изолация след едно такова посещение.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Гневна Много трудна и неблагодарна е работата на президента - да слухтиш по цял ден какво ще каже премиера или какво ще пуснат за него и след това,задъхвайки се да го изкоментираш пред журналистите , ей така по махленски.Така и не можа за почти 4 години да надскочи селската си жилка.
16.06.2020 11:43 / Отговор
да, Да, самопоканил се е на учението и е привикал журналисти, за да избълва поредната помийна порция срещу Борисов.
16.06.2020 12:17
Умна Трябва интелигентните българи да се обединим и да изхвърлим всички простаци, учили-недоучили и инсталирани от ДС и ДПС, мутри, тулупи, калинки и всякаква измет, иначе Президентът е прав, това правителство просто няма капацитет да управлява. С тия пишещи подлоги на мафиота, няма да мръднем напред.
16.06.2020 12:18 / Отговор
Тартаковер „Демонстративното нежелание на г-н Борисов да се провери автентичността на излезлия аудио запис е меко казано необичайно. Този запис е груба, брутална атака срещу парламента и нашето европейско развитие“ "Гневна" прочети още веднаж тези думи на Радев и ако не можеш да ги осмислиш бързо, остави мозъка ти да си отдъхне. А аз бих допълнил демонстративното нежелание на Председателя на българския Парламент г-жа Караянчева да коментира тези оскърбителни думи, показва че Парламента на България наистина е ръководен от една проста кърджалийска пу-ка !
16.06.2020 12:51 / Отговор
Демагогия! А ти откъде знаеш, че не проверява? На теб ли да съобщи? Иначе, ГЛЕЙ ти, с какво удоволствие повтаряш цинизми от монтажа???
16.06.2020 13:24
Приятели този запис може да чуе всеки и който само пожелае може да го проверява. Защо Радев иска позволението на Борисов, не знам
16.06.2020 14:37 / Отговор
Гост Този наистина е паталогичен случай ,яко дълбае дъното и рие на гърба си .
16.06.2020 14:54 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети