Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев: Резолюцията на ЕП показа, че имаме морално провалено управление

Политика

Радев: Резолюцията на ЕП показа, че имаме морално провалено управление

Радев: Резолюцията на ЕП показа, че имаме морално провалено управление - Tribune.bg
Снимка:

Президентът беше посрещнат от група хора, скандиращи „Оставка“, пита студентите владеят ли Power Point

За пореден път Румен Радев отправи критика към управлението на страната. Този път президентът беше във Варна, където изнесе лекция пред студенти от Икономическия университет.

Радев беше посрещнат от група хора, скандиращи „Оставка“.

„Аз мисля, че тази резолюция развенча пропагандната реторика на управляващите, показа ясно, че всъщност зад красивия лозунг за европейско развитие на България се вихри едно морално провалено управление, вихри се корупция. Вихри се управление, което подкопава устоите на правовата държава и спира на практика нашето развитие“, заяви Радев, цитиран от БНР.

Темата, която беше обявена за лекцията на Радев беше: „Предизвикателства и перспективи пред младите хора в Република България“.

Президентът споделил свои мисли и анализи, писаха местни медии.

Радев попитал студентите дали ползват Power Point, която той много тачел и без която не можело никъде по света.   Някой отговорил „да“, а Радев се зарадвал. „Браво, навсякъде по света само с Power Point“, казал президентът, като обяснил, че в щатите много използвали програмата, а в Израел Натаняху го посрещнал с презентация на  Power Point. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (17)

Тихомир Мунчо,ти глупако прост,подлого комунистическа!!!!!
09.10.2020 17:02 / Отговор
МОРАЛНО-ПРОВАЛЕНИЯТ ЛУМПЕН РАДЕВ: ДА СЕ ИЗВИНИ НА БЪЛГАРИТЕ!
ДА СЕ ПОКАЕ!
ДА ПОИСКА ПРОШКА!
АКО НЕ - ЩЕ ГОРИ В АДА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ!
09.10.2020 19:40
Росс-едишън http://nersoft.ru/48-powerpoint-skachat.html
10.10.2020 15:57
Къде е заровено кучето на Клеър Дейли?!? I. част Автор: Христина Добрева/Лупа.бг
Еврорезолюцията за България, която разцепи ЕНП, май ще се окаже поне частично плод на борба за частни интереси, а не за върховенство на закона и пречупване на гръбнаkа на корупцията у нас. Едно изречение в проекта може да e ключово за истината как се появи тя и как се стигна до гласуването й. Дали няма да се окаже, че не протестите, продължаващи 3 месеца, с цел сваляне на правителството, а крайно регионални спорове са в дъното на разгромяващите критики? Lupa.bg ви запознава с фактите. Една от подточките на приетия текст, останала добре скрита и за европейските журналисти, гласи:
09.10.2020 17:28 / Отговор
аяд Кой си ти бе гащник
09.10.2020 17:29 / Отговор
Къде е заровено кучето на Клеър Дейли?!? II. част "... изразява загриженост във връзка с по-малко известни примери за недостатъци на върховенството на закона в България, като например отношението към собствениците на апартаменти в Sunset Resort, Поморие...".Става въпрос за близо 10-годишен спор между собствениците на жилища на територията на т.нар. "Ирландски комплекс" носещ същото име и концесионерa, спечелил договора за управление на прилежащия плаж. Къде е заровено кучето? В Ейре. Оказва се, че евродепутатката Клеър Дейли, която първа поде критиките срещу България чрез комисията LIBE, е роднина на един от тези въпросни собственици.
09.10.2020 17:33 / Отговор
Факт! Резолюцията е получила подкрепа от зелени и червени чрез наложеното от тях включване в нея искане за признаване на Омо-илинден и на Истанбулската конвенция. БеСеПето само се набута, след като истерично се бори срещу нея!
Иначе гласуването е фифти фифти, както беше при Брекзит! Както е известно, гласуващите ЗА Брекзит са били подложени на атаки с фейк новини и популистки обещания, не без намесата и на путинова Русия.
09.10.2020 17:50 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати