Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев се консултира с граждани от чужбина – Мария Спирова и Атанас Пеканов от Стратегическия му съвет

Политика

Радев се консултира с граждани от чужбина – Мария Спирова и Атанас Пеканов от Стратегическия му съвет

Радев се консултира с граждани от чужбина – Мария Спирова и Атанас Пеканов от Стратегическия му съвет - Tribune.bg
Снимка:

Продължават консултациите на държавния глава Румен Радев за провеждане на предстоящите парламентарни избори. Днес той проведе видеоконферентна връзка с представители на български организации зад граница.

Изненадващо сред българите от чужбина се оказа Атанас Пеканов, член на Стратегическия съвет към президента. Пеканов е икономист в Австрийския институт за икономически изследвания (WIFO).

Друго лице от консултациите на Радев се оказа Мария Спирова. Тя пък е учредител и член на националния съвет на „Да България“.  Друго лице от „Демократична България“ е Красимир Гаджоков, който е IT специалист в Торонто.

По време на съботно-неделната серия от консултации при президента той обсъди предстоящия вот с „Републиканци за България“, АБВ, ПП „Възраждане“, „Демократична България“, Мая Манолова и „Отровното трио“ и др.

ФейсбукФейсбук

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Хм... "СДС: Радев употребява президентската институция за димна завеса и евтин фарс"
11.01.2021 15:50 / Отговор
така е по-вярно Неколцина корумпирани идоиота използват марката "СДС", за да се докопат до властта като целуват ръка на протежето на Тодор Живков - комуниста Борисов.
11.01.2021 15:55
Примитивите,начело с Мунчо са тотално изперкали!Правилно Борисов ги остави да си покажат рагата,за да са наясно избирателите, какви престъпни елементи желаят да се представят като нови лица! С дърти курви,нов бардак начело с Мунчо Радев е алтернативата на ГЕРБ,СДС и ОП! Няма да мине този номер!
11.01.2021 16:49
КОРУМПИРАНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ В ПОРЕДНАТА КОРУПЦИОННА СДЕЛКА........... ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ КУПУВА ГЛАСОВЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ - ПЛАЩА СЪС ПАРИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ..
11.01.2021 18:30
XXL Поредните помияри еднодневки... Старшината явно е решил да ни представи цялата измет малоумна,която го следва...Освидетелствани тъпаци,пропаднали жалкари,паплач издухана...
11.01.2021 17:09 / Отговор
Лино А СИНЧЕТО НА БУРГАСКАТА ПАРЦАЛЕТИНА ДЕСА,
ЩЕ ВЗЕМЕ ЛИ УЧАСТИЕ ОТ САЩ.
11.01.2021 17:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети