Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев се срещна с трима от хората на Трифонов, шоуменът не дойде

Политика

Радев се срещна с трима от хората на Трифонов, шоуменът не дойде

Радев се срещна с трима от хората на Трифонов, шоуменът не дойде - Tribune.bg
Снимка:

Без Слави Трифонов премина срещата между Румен Радев и „Има такъв народ“.

„Всички заедно – институции и партии, трябва да търсят най-доброто решение в интерес на българите, на запазването на тяхното здраве, на гарантирането на правото на вот и доверието в изборния процес, така че да имаме като краен резултат нормална избирателна активност и един легитимно избран парламент“, обяви президентът пред Тошко Йорданов и Филип Станев.

„Ние смятаме, че както е по закон, вие трябва да посочите изборите на коя дата да са. Искрено се надяваме да се съобразите, както с мнението на останалите, така и с вашето усещане, защото отговорността е ваша. Няма как да се прехвърли отговорността на някой друг. Искрено се надяваме да не се повлияете, ясно е, че управляващите са достатъчно шумни и кресливи, използват всякакви начини за въздействия върху вас. Надяваме се, че ще вземете решение, полезно за всички български граждани, а не за една политическа партия, без значение коя е тя“, отбеляза Тошко Йорданов, зам.-председател на „Има такъв народ“.

Хората на Слави отбелязаха, че ако имат някаква тревога, тя е, „че сега изборите ще бъдат правени от управляващите, от политическа партия ГЕРБ. Това, по нашето скромно мнение, поставя една известна сянка на съмнение за това доколко предстоящите избори ще бъдат честни“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

Къдравият изрод Тошко Йорданов, отричащ ковид ще взима решения за моето здраве.
09.01.2021 12:15 / Отговор
КОРУМПИРАНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ В ПОРЕДНАТА КОРУПЦИОННА СДЕЛКА.......... КУПУВА СИ ГЛАСОВЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ - ПЛАЩА СЪС ТЕЛЕВИЗИОННИ РЕКЛАМИ...
09.01.2021 19:29
Тошко Африкански, турил черна маска ,на червения си задник...
09.01.2021 12:23 / Отговор
На маската му пише"МУТРИ ВЪН".....срещу него Р. Радев...-на дебила не му пука........... Не излиза навън......
Нагли ДЕБИЛИ-РУСОФИЛИ.....
09.01.2021 13:08
кесо Учиндолския тъпанар изглежда е взел прекалено буквално изводите на социолози и политолози, че той печели най-вече защото не се показва като останалите "революционери" и затова сигур е решил да не се показва дори на своя авер Румбата. Слави, що не излезеш направо в нелегалност, бе майна, като бай Тошо през 1942-44, дето никой не го търсил ама той за всеки случай се крил.
09.01.2021 12:51 / Отговор
Йордан67 Какво означава думата СИГУР, бе ? Ти българин ли си, или мангал? Като не знаете даже да пишете правилно, защо се излагате да давате мнения за нещо?
09.01.2021 13:07
Мангали по родословие са:Трифонов, Нинова, Манолова.................................................... А по манталитет си ти ЙОРДАН-слуга на руските мангали........
09.01.2021 13:12
Ааааааа, бравос И другарят Йордан се обади, дето си пише коефициента за интелигентност в името...
09.01.2021 13:14
Надблюдател Доказани професионални лъжци и манипулатори! Отишли да засвидетелстват своето раболепие и сервилност! Дългия не е отишъл, защото трябва да се наведе и коленичи, а с тия проблемив колената, няма да може да стане!
09.01.2021 12:52 / Отговор
Е, как ще си разваля Слави рахатлъка заради Мунчо - той е над нещата...
09.01.2021 13:17 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети