Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев: Ще обявя решението си за третия мандат в срок, парламентът се дави в скандали

Политика

Радев: Ще обявя решението си за третия мандат в срок, парламентът се дави в скандали

Радев: Ще обявя решението си за третия мандат в срок, парламентът се дави в скандали - Tribune.bg
Снимка:

Не искам да говорим за трети мандат, преди да са изчерпани всички опити с втория. Ще обявя решението си за третия мандат, ако се стигне до такъв, в срок. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти, след като стана ясно, че депутатите са отхвърлили декларацията на "Продължаваме промяната" с управленски приоритети.

"Тази декларация беше един опит на ПП да се потърси по-широка подкрепа. По-важното за мен е, че парламентът явно се дави все повече в скандали и предизборно говорене", коментира той.

Президентът участва в ритуала по водосвет на бойните знамена и знамената светини на Българската армия на пл. "Свети Александър Невски". Държавният глава прие почетния строй на представителните части на Българската армия и ще положи венец пред паметника на Незнайния воин.

"Надявам се, че ще се прояви разум да има една систематичност и дългосрочна стратегия за развитие на въоръжените сили. Най-важният елемент в националната сигурност са хората - нека не го забравяме", подчерта президентът.

По думите му бойната ни авиация е "под санитарния минимум" и докато окомплектоваме цяла бойна ескадрила, ще минат много години.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати