Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радев видя манипулация в отменените чествания на Шипка

Политика

Радев видя манипулация в отменените чествания на Шипка

Радев видя манипулация в отменените чествания на Шипка - Tribune.bg
Снимка:

Президентът Румен Радев посочи, че отмяната на официалните чествания на Шипка е манипулация.

„Оказа се, че софийският щам е много безобиден и там всякакви мероприятия на открито са позволени, докато щамът на Шипка се оказа много опасен и мероприятията се отмениха. Надявам се със същото настървение управляващите наистина да мислят за здравето на българите. Честит празник на всички, които не се поддават на манипулацията и ще се качат на Шипка!“, каза Румен Радев, цитиран от БГНЕС.

По препоръка на Националния оперативен щаб за заболяването COVID-19 вчера планираният за 3 март, официален ритуал за честване на 142 години от Освобождението на България на връх Шипка бе отменен. Достъпът на граждани, желаещи да се поклонят пред Паметника на Свободата, остава свободен.

В момента има нова грипна вълна от вирус тип “Б“ в областите: Варна, Бургас, Пловдив, Разград, Сливен, Ямбол, Стара Загора, София – област и други. Усложняване на епидемичната ситуация в страната от активирането на други инфекциозни заболявания. Това е причината от Националния оперативен щаб срещу коронавируса да предупреждават, че „струпването на големи групи хора на едно място създава предпоставки за епидемиологични рискове относно активиране на горепосочените инфекции“.

Въпреки това от Президентството обясниха, че няма да се съобразят с препоръката и Румен Радев се качи на Шипка.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Румен Радев

Коментари (7)

Ама разбира се Другарят Десислав се притесни, че няма да има пред кого да плюе Бойко!
03.03.2020 11:52 / Отговор
Ами да манипулация е, защо не забраниха на посланиците да се изтъпанчат пред нашия паметник, и да им раздадат от маските, които Борисов докара от Турция.Защо не спазват предписанията на щаба?А пропо.Борисов мафиота и предател, защо се разходи до Турция е навечерието на националния ни празник? Долна мутра. Нашите опълченци са се обърнали в гробовете си.Бог да ги прости всички руси, опълченци, румънци и финландци, които се биха за Свободата ни.
03.03.2020 13:22 / Отговор
Димитър Вълчев Май искаш джагали да каниш у вас на кафе в спалнята с жена ти , червен боклук .
03.03.2020 14:00 / Отговор
Гневна Има си щаб,начело с главния лекар на нашите въоръжени сили и с неговите препоръки трябва да се съобразяват всички.Не управляващите са отменили тържествата , те също се съобразяват с препоръките на специалистите.Когато пламне епидемия кого ще плюете - няма да е Радев, нали А благодарение на "разходките" на Борисов до Турция , самите турски граничари отклоняват хилядите бежанци от нашата граница. Ама де акъл да го схванете.
03.03.2020 14:06 / Отговор
БЯСНА СЪМ Недоразумението Радев, опозорява всеки празник. Очудващо е, комунистите идиоми ли са се родили или са ходили на допълнителни курсове. Някой пишат, да се срамуват тези, които са го избрали. Срамът е за цяла Б-Я, но никой не пита, каква е връзката на Решетников, нито, кой финансира кампанията му. Самият ти й даде обяснение, като за дебили. Мълчи като дебил, защо са му предадени 90 млн.от руска страна, които трябва да изработва. Все пак, някой знае ли, за 3г., какво смислено е направил в интерес на Б-Я, освен скъпите екскурзии и плюете по законно избраното у-ние? Докато единият работи денонощно в интерес на Б-Я, РР работи са собственото си его. Не напразно баща му каза, че не става за президент. Президент, който работи за чужди интереси. На 05.05.заминава за Москва, да даде пълен отчет, който би трябвало да даде на бг народ.
03.03.2020 15:06 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети