Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радостин Василев: Борис Бонев като разбра, че няма да е кандидат-кмет зяпна. Кирил Петков му се подиграваше

Политика

Радостин Василев: Борис Бонев като разбра, че няма да е кандидат-кмет зяпна. Кирил Петков му се подиграваше

Радостин Василев: Борис Бонев като разбра, че няма да е кандидат-кмет зяпна. Кирил Петков му се подиграваше - Tribune.bg

Васил Терзиев е Кирил Петков 2. По-успял, но абсолютно толкова инфантилен, заяви Радостин Василев

Доскорошният депутат от ПП Радостин Василев нападна словестно и се усъмни във възможностите на кандидата за кмет на „Промяната“ - ДБ- СС в София. Той разкри, че „мощни спосори“ своят зад Терзиев, а Борис Бонев е останал с „попарени мечти“ за номинация.

„Васил Терзиев е Кирил Петков 2. По-успял, но абсолютно толкова инфантилен, неподготвен. Този човек няма никава представа от политики. Този човек говори само за усмивки, за хубава, красива София, за ала-бала. Този човек не знае какво е децентрализация, защото той говори за децентрализация с районните кметове. Той не знае нормативно как се осъществява. Още по-малко може да я бюджетира. Абсолютна измама е“, заяви той в Youtube предаването на Мартин Карбовски.

Радостин Василев разказа как се видял с Иво Мирчев, докато още бил депутат на ПП и го питал дали е вярно, че се спряга шефът на „Телерик“ за номинация. Тогава Мирчев му казал:

„Нашите могъщи спонсори са решили номинацията да е Терзиев“, заяви Радостин Василев.

Новината била казана на Борис Бонев на събрание на ПП от Асен Василев и Кирил Петков.

„Като разбра Борис Бонев, че няма да е кмет и зяпна. Самият Киро Петков се подиграва на Борис Бонев, че няма да е кмет“, каза още Василев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети