Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радостин Василев официално напуска ПП, пусна шокиращ запис на националния съвет на ПП

Политика

Радостин Василев официално напуска ПП, пусна шокиращ запис на националния съвет на ПП

Радостин Василев официално напуска ПП, пусна шокиращ запис на националния съвет на ПП - Tribune.bg
Снимка:

Вчера Кирил Петков сам си каза, че Радостин Василев ги е записвал и какво се чува на записите

Второ отцепване от партия за една година, записа в биографията си отцепникът от ИТН, вече и от ПП Радостин Василев. Той отрече да е правил незаконни записи на съпартийците си, както вчера сам си призна Кирил Петков. Само един законен.

„Включвам, лягам да спя, ставам да слушам и ми идва да се гръмна. Христо бил при Карадайъ да се моли за конституционно мнозинство. Никой не е правил записи, това не отговаря на истината. Той, Кирил Петков, явно знае за някакви други записи“, обяви невинно Радостин Василев, според когото Петков му е казал, че не му трябват хора като него с обяснение, че ПП „Джовани Фалконе не искат“.

Записал само заседание на националния съвет на партията, за да си го гледа сутринта, защото ставало много късно, а той имал ученик вкъщи…

„Не е от спални, не е от апартаменти. Щом така говорят през 60 човека, си представяте какво си говорят там насаме с Лорер, Лена… Много вярвахме в Кирил, но накрая ще излезе много глупав“, заяви Василев на пресконференция в БТА, която не беше излъчена от нито една национална медия.

Чуха се изразите, за които си беше признал още вчера Кирил Петков.

„Борисов ще се изпере, но това е ясно“, „Ако поискат имунитета на Борисов, Христо Иванов предложи – казваме, че правим комисия и тази комисия ще работи до приемане на конституционната реформа, поне 6 месеца ще се влачи имунитета на Борисов“, „За да се оправдае коалицията ще се казва, че Габриел не е била в България“, „По тв може да си говорим за джентълменски договорки и тн., но след година и до тоалетната да ги видим ще ги подминаваме“.

За записите се чуват още обяснения как Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел звънели на Кирил Петков и го натискали да прави правителство, а лицата и шефовете на службите били „консултирани с посолствата“.

Радостин Василев заподозря ПП, че са руски шпиони, вкарани в България, за да се самоунищожат и „Възраждане“ да стане първа сила.

Очаквайте подробности!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети