Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радостин Василев шофира с катастрофирал джип (СНИМКИ)

Политика

Радостин Василев шофира с катастрофирал джип (СНИМКИ)

Радостин Василев шофира с катастрофирал джип (СНИМКИ) - Tribune.bg

Независимият вече депутат Радостин Василев отново гази закона, като шофира мощния си джип със счупено предно стъкло. Дни наред бившият народен представител от ИТН, а след това и от ПП паркира возилото си с тежък удар по стъклото.

От снимки направени от репортер на Tribune.bg, джипът цяла седмица е в това състояние. Личи също, че еърбегът е бил отварян, което говори за сериозен удар и катастрофа. Какво точно се е случило на този етап не е ясно, но Василев продължава да ползва автомобила и да идва с него на работа в Народното събрание. Предид спученото стъкло не е изключено джипът шофиран от Василев да е ударен от тежък предмет. 

По закон, дори и при леко пукване на предното стъкло, автомобилът не може да се шофира, докато не се отстранят нередностите.

Припомняме, че преди време излезе информация за друга катастрофа с участието на Радостин Василев. Случката се разиграла на 9 януари 2021 година, когато депутатът блъснал възрастен човек. За да не попадне под прицела на закона, Василев купил автомобил за 3000 лева на пострадалия.  

Бившият министър навлиза в насрещното и удря колата на Красимир Генов, 58-годишен мъж от Червен бряг. Тежкият инцидент е потулен от полицията и прокуратурата в Плевен, съобщи тогава сайтът „Неудобните“. Радостин Василев отрече няколко пъти да е участвал в подобен инцидент, но призна, че е ходил на курбан в пострадалия Генов.  

Генов обаче говори спокойно по въпроса пред медията:

„Той първо не го е подарил. Купи ми го, защото ме удари, блъсна ми другата кола. Правих някои неща по него, но това е нормално, все пак е стара кола – 2006“, обясни човекът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети