Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радостин Василев сложи отцепник от ИТН за областен координатор на ПП в Плевен

Политика

Радостин Василев сложи отцепник от ИТН за областен координатор на ПП в Плевен

Радостин Василев сложи отцепник от ИТН за областен координатор на ПП в Плевен - Tribune.bg
Снимка:

Бившият депутат и отцепник от ИТН Деян Петков вече е областен координатор на "Продължаваме промяната" за Плевен, обяви Радостин Василев, който е водач на листата на коалицията ПП-ДБ в областта за предстоящия вот на 2 април. Самият Петков е плътно зад него - на второто място.

Така след оттеглянето на Иван Христанов, Иван Манев и Виолета Иеремиева, местната структура на ПП тотално губи своята идентичност и е обезличена от болните властови амбиции на Василев, коментират с горчилка из плевенските фейсбук групи доскорошни поддръжници на "Промяната".

Преди появата на Василев в плевенската структура на ПП, ролята на областен координатор изпълняваше Христо Николов, но към момента той не е коментирал случващото се по никакъв начин и няма никаква яснота дали изобщо продължава да бъде част от партията.

Деян Петков бе за кратко народен представител от партията на Слави Трифонов в 47-ия парламент, благодарение на това, че Александър Тодоров стана директор на Спортния тотализатор. Впоследствие се отцепи заедно с Василев и се присеъдини към редиците на "Промяната".

Въпреки, че в родния си град е известен основно с професията на учител, Петков бе представен пред медиите от Василев като "човек с експертиза в IT сектора, компютърните технологии и националната сигурност."

Интересена подробност е, че като общински координатор на ИТН в Плевен и народен представител от ИТН в 47-я парламент, Деян Петков громи в свои публикации Кирил Петков и "Продължаваме промяната".

"В Щатите хората наричат личности като Кирил Петков с жаргонният израз “wanna be”. В превод: човек който иска да бъде такъв за какъвто се представя, но всъщност не е. В България ги наричаме с множество жаргонни изрази, но най-мекият, който мога да използвам е манипулатори", критикува остро преди време Деян Петков.

Припомняме, че в листата на ПП-ДБ в Плевен е и друг от отцепниците от ИТН и доверен човек на Радостин Василев - Венцислав Петков, станал известен със скандалния договор за софтуер на Национална спортна база за 1 800 000 лева, разследван от прокуратурата.

 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети