Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Радостин Василев твърди, че Татяна Дончева му предложила 500 хиляди лева, за да разцепи ИТН

Политика

Радостин Василев твърди, че Татяна Дончева му предложила 500 хиляди лева, за да разцепи ИТН

Радостин Василев твърди, че Татяна Дончева му предложила 500 хиляди лева, за да разцепи ИТН - Tribune.bg

Радостин Василев е депутатът, на когото Татяна Дончева от ИБНИ е предлагала е 500 хиляди лева, за да разцепи групата на ИТН, обяви Тошко Йорданов. Това стана ясно при участие на Василев в телевизията на Слави Трифонов.

Малко преди влизането на Василев в студиото, Йорданов разкри, че на 12 август Дончева е отишла в адвокадската кантора на Василев точно в 17:30 часа.

„Опитваше да скъси дистанцията между нас, като обясняваше, че г-н Трифонов, като го наричаше трубадур на Илия Павлов и зад него стоят десетки лица като Орлин Алексиев, Маджо. Каза как сценаристите са тамагочита, а аз съм експерт на високо ниво. Не знаела откъде се контролира центърът на задкулисието на ИТН. Слави стоял по средата на масата от едната страна го дърпал Доган, от другата Орлин Алексиев“, разказа Василев пред Йорданов в партийната телевизия. По думите му разговорът е продължил около 2 часа, като преди срещата Дончева няколко пъти се обаждала на Василев с искане да се видят на четири очи, като мястото да е дискретно.

По думите на Василев, Дончева обидила Корнелия Нинова, като я нарекла „тъпа овца“, а Хаджигеном бил действащ агент на ДАНС. „Г-жа Дончева започна отдалеч, че вярва, че в ИТН има нормално 50 души, които да избутат сценаристите в ъгъла, защото те пречели на това да се формира кабинет. Излушах я, като разказа, че трябва да ви отстраним от ръководството и тогава ще се получат нещата с тази партия и тогава ще се работи добре“, обърна се Василев към Йорданов. След това Дончева поискала 20-30 депутата, като разказала много неприятни неща за колегата си Николай Хаджигенов и Румен Овчаров от БСП.

„Вероятно това е някакъв сив кардинал на задкулисието Тошко и хората трябва да го знаят“, допълни още Василев. Дончева споделила и кои министри от служебното правителство харесва и според нея трябва да продължат работа.

Преди дни Дончева категорично отрече обвиненията и ги нарече "смехотворни".

Според Тошко Йорданов именно заради хора, като Василев в момента нямаме кабинет, защото е устоял на тази цифра.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети