Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рамадан Аталай предложи да не изслушват Живков и без това не разбирал от енергетика

Политика

Рамадан Аталай предложи да не изслушват Живков и без това не разбирал от енергетика

Рамадан Аталай предложи да не изслушват Живков и без това не разбирал от енергетика - Tribune.bg
Снимка:

Предлагам да отпадне изслушването на министъра на енергетиката, той и без това не е запознат с енергетиката, а пък с равенството между половете още повече. Това каза в процедура в началото на пленарното заседание народният представител от ДПС Рамадан Аталай.

Коментарът му идва във връзка с изслушването на министъра на енергетиката, до което депутатите вчера не успяха да стигнат.

„Ще предложа изслушването на министъра на енергетиката абсолютно да отпадне. Ако Народното събрание нямаме какво да правим и се чудим как и по какъв начин да намерим от някъде някаква тема, с която да се занимаваме, ще ви кажа, че вчера, когато получихме дневния ред, прочетох точка 3-та, че ще изслушваме министъра на енергетиката във връзка с Директива 2018/2011/ЕО. Такава директива няма. Оказа се, че има решение на Европейския съвет 2018/2011, което гласи – решение в подкрепа на интегрирането на политики, програми и действия за равенство между половете в борбата с трафика и злоупотребата с малки оръжия, в съответствие с Програмата за жените, мира и сигурността“, посочи Рамадан Аталай.

Той призова тези, които предлагат дневен ред, ако не са запознати с темата, по-добре да не я предлагат.

От своя страна вносителят на проекта за изслушване Живка Железова от „Има такъв народ“ призна от трибуната, че е допусната техническа грешка за директивата. Въпреки това тя настоя точката да остане в дневния ред.

В крайна сметка предложението на Рамадан Аталай бе отхвърлено и депутатите вкараха в дневния си ред изслушването на министъра на енергетиката.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ссс Така е,както се разбира,"новите депутати" са пълни некадърници,както и служ.правителство което много му се радват,а то се дъни на всяка крачка!
19.08.2021 16:55 / Отговор
Е ,да Т.н." нови" имат други цели,държавната политика е междудругото.Ей,на служебния канадец първо се уреди неговите хора в ББР или посочени на бърза ръка плюс високоплатена хонорарна адвокатка при наличие на правен отдел на банката.Другите подмени същите и толкова бързо ги замениха сън не са спали,време няма.Така,че няма ново,а пи зле.
23.08.2021 02:41 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети