Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашидов: Да спрем негативизма и омразата

Политика

Рашидов: Да спрем негативизма и омразата

Рашидов: Да спрем негативизма и омразата - Tribune.bg

„Да спрем негативизма и омразата с активно и разумно гласуване, защото е важно да направим отново България стабилна. Колкото по-богат е един народ, толкова е по-богата държавата“, това заяви при срещите си днес в Калояново, Старосел и Хисаря Вежди Рашидов-водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив. С него бяха областния координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Младен Шишков и Йордан Кръстанов.

„Не искам промяна като на „Промяната“, която за две години донесе хаос, разруха и бедност. Какво промени „Промяната“? – Единствено цените, които вдигна нагоре. В тежка икономическа криза сме и вървим стремглаво надолу, за да спрем това срутване, зависи от всички нас. Да гласуваме с разум за ГЕРБ-СДС. Имаме хора – опитни, образовани, експерти във всички области, имаме цяла плеяда млади хора, които продължат съзиданието“, допълни още Рашидов.

„Вече две години работата в общините буксува, не се прави нищо, защото бюджетите са крайно недостатъчни, за да се реализират мащабни проекти без помощ от държавата. А нищоправещите  от „Промяната“ ги оставиха да се справят сами“, коментира Мараджиев. Той припомни, че за Калояново, както и за много други населени места, е важно да се осигурят средства за подмяна на водопроводна мрежа, а Хисаря се надяват на 7 млн. лв. държавно финансиране за нов пешеходен мост.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети