Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашидов за Манолова: Като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват

Политика

Рашидов за Манолова: Като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват

Рашидов за Манолова: Като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват - Tribune.bg
Снимка:

За мен Бойко Борисов е феномен, посочи бившият министър на културата

Като видя агресивна жена, мустаците ми се смаляват – така шефът на парламентарната комисия по култура и член на ГЕРБ Вежди Рашидов коментира кандидата за кмет на София Мая Манолова.

„Аз съм 100-процентов мъж, но като видя агресивна жена и мустаците ми се смаляват. Какво направи Мая Манолова? Не спря да говори и нищо друго. Тя не е засадила една дърво и не е свършила никаква реална работа. Само говорене”, заяви Рашидов пред bTV.

По думите му изборите отдавна са свършили и е време да се спре с равносметките, а спечелилите да започнат веднага със своята работа.

„ГЕРБ спечели най-много общини, не виждам какво трябва да се коментира. Нормално е да не е на 100%, това са избори – има загуби, но те са минимални. Явно Манолова още не е разбрала, че изборите свършиха, някой трябва да работи. Днес Фандъкова полага клетва. София има нужда от работа”, посочи Рашидов.

Рашидов заяви, че нито един от кандидатите за кметове не е споменал култура, етнос или идентичност. „Всички искат властта, но никой не казва какво ще прави с тази власт. Смятат, че с един мандат ще направят град – не може, градове се правят стотици години”, посочи още той.

Бившият културен министър каза, че според него Виктор Орбан и Бойко Борисов са най-адекватните европейски политици.

„За мен Бойко Борисов е феномен. Той е жив, емоционален и устойчив. Той има право да се радва, да се сърди и да плаче. На главата му лежат много отговорности и ресори. Нека да му дадем възможността понякога да се ядосва. Напрежението е голямо. Аз влязох здрав и прав, а излязох с рак от властта. За мен Бойко Борисов и Виктор Орбан са най-адекватните европейски политици в момента. Двамата казват най-ясно и точно нещата”, допълни той.

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети