Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков обвини Прокуратурата, че арестът на висш полицай е да се пречи на разследването за подслушването

Политика

Рашков обвини Прокуратурата, че арестът на висш полицай е да се пречи на разследването за подслушването

Рашков обвини Прокуратурата, че арестът на висш полицай е да се пречи на разследването за подслушването - Tribune.bg
Снимка:

Целта на акцията на Прокуратурата в МВР е да се попречи на разкриването на истината за незаконните подслушвания на политици. Това обяви служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред bird.bg.

Повдигнаха обвинение на началника от Национална полиция, контактувал с Васил Божков

Прокуратурата съвсем открито се намесва в работата на МВР. Провеждат се лични обиски и обиски на кабинети на служители, проверяващи подслушването. Прокуратурата изисква информация от МВР за новия шеф на ДАНС. Прокуратурата е призовала на разпит новия шеф на ГДБОП. Целта е да се стресират новите кадри на служебното правителство и да се осуети проверката на незаконните СРС“, казва той.

Според него някой прави опит да заличи следите от СРС-та и „шредерите прегряват. „Прокуратурата вече открито се намеси в политическата борба в нашата страна. Съвсем открито застана на страната на онези, на които българският народ не гласува доверие на последните избори. Тъй като Борисов на практика не може да влияе, прокуратурата заема неговото място в политическата борба у нас. Тя ще върши това, което не могат да вършат ефективно Борисов и ГЕРБ“, казва Рашков.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати