Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков: Събраните сигнали за Борисов са свързани със строежите на магистрали

Политика

Рашков: Събраните сигнали за Борисов са свързани със строежите на магистрали

Снимка:

„Тези магистрали, с които така шумно се хвалеше, че строи. Водеше и министърът на здравеопазването и директорът на „Пирогов“, които не знам защо с човек, с такова ниво се движеха. Най-вероятно ще трябва да отговаря в недалечно бъдеще, защото сведенията, с които се разполага са, че не случайно авансово са превеждани милиарди български лева на определени фирми, които да строят магистрала „Хемус“. Това заяви служебният министър на вътрешните работи пред журналисти, въпреки, че първоначалната му заявка беше, че няма да коментира изказвания и думи на лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, свързани с обявения преди дни от бившия премиер канал „пътят на копринката“. Именно по тази тема беше потърсен и коментарът на Рашков, но той успя да измести темата в друга посока и не говори по конкретната тема.

Силовият министър продължи с отколянването на вниманието и заяви, че е убеден, че от авансовите плащания, които са в размер на милиарди левове са правени отчисления. 

„Доста сериозен процент суми, за които ние сме убедени, че те ще бъдат включени в предизборната кампания сега през месец ноември. Тези избори вероятно ще бъдат доста съдбовни за същия този човек, който се изказва, като един невъзпитан човек.“, допълни Рашков.

Служебният министър повтори и думите, които каза по-рано днес, че Борисов е човек, който е изгубил властта и е провален политик. Рашков използва трибуната, за да даде личното си мнение, че Борисов не трябвало да се връща на власт, защото: „е вреден за държавата“.  


Топ новини

виж още

Актуална тема