Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков: Щом е казал президентът, ще има осветляване

Политика

Рашков: Щом е казал президентът, ще има осветляване

Рашков: Щом е казал президентът, ще има осветляване - Tribune.bg
Снимка:

Ревизия на властта започнаха да правят в парламентарната комисия. Към нас подобни изисквания в момента няма. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков на излизане от сградата на Министерския съвет.

"Щом е казал президентът, ще има осветляване, дотолкова, доколкото времето ни позволи", каза още Рашков пред журналисти.

„Иначе, другите задачи, които в общ план подчертавам, това са рутинните – в кратък срок трябва да обезпечим онова, което Министерството дължи на обществото – спокойствие, активно противодействие и превенция на престъпността, също така обърнах внимание на тези вече летни месеци, които предстоят, са предпоставка за засилване на миграционния натиск и Министерството на вътрешните работи в този смисъл има изключително важни задачи, които ще направим всичко възможно, за да изпълним“, заяви служебният министър на МВР.

Той изрази увереност, че ако се налагат кадрови промени, неговият предшественик Христо Терзийски ще му помогне с тях.

„Прозрачност и отговорно поведение. Ще направим всичко най-добро от себе си. Всеки ден ни е важен”, каза служебният министър на икономиката Кирил Петков.

„Що се отнася до правосъдието, това министерство се свързва с честност. Това е висока претенция, която се надявам да бъде оправдана”, заяви ресорният служебен министър Янаки Стоилов. 

Отивам на място, където възнамерявам да свърша много. Това, което не беше свършено за 10 години, възнамерявам да свърша за 2 месеца, закани се служебният министър на културата Велислав Минеков.

Коментар пред журналисти отказа служебният министър-председател Стефан Янев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати