Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков вика Борисов на разпит в четвъртък (ВИДЕО)

Политика

Рашков вика Борисов на разпит в четвъртък (ВИДЕО)

Рашков вика Борисов на разпит в четвъртък (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Служебният МВР министър Бойко Рашков е привикал на разпит лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. За това съобщи лично бившият премиер на пресконференция в централата на партията.

„Питате къде е Рашков ... Е тука е, пише призовки“, заяви Борисов.

На Борисов е написано, че трябва да се яви за сведения в четвъртък в 10 часа и... да си носи личната карта.

Два дни броят 1%, а в това време ми пращат призовка. Плашат ме... Да си нося личната карта... Е, тя ми е в джоба всеки ден. Но ела ме разпитай ти, Рашков, недей да караш момчетата“, призова Борисов. „Аз вчера питах за техниците на секциите, то се оказа, че липсват цели секции. Правят всичко да падне едно мандатче, за да сме наравно“, заподозря лидерът на ГЕРБ.

Той заяви, че служебното МВР е разкостило цялата партия от разпити и арести, докато другите необезпокоявано са напазарували ромски вот.

„Само мен не ме бяха викали, цялата партия разкостиха. Рашков няма ли да го викат за имотите, Спецов няма ли да питате? Овча работа. Току-що я получих призовката. Аз не правех планове да излизам на пресконференцията – нали вчера говорих, няма всеки ден, да не съм водещ на ежедневно шоу“, възмути се Борисов.

Той беше категоричен, че не знае за какво ще бъде разпитан и само може да гадае на база интервюта на Рашков по ТВ 7/8 и „Евроком“.

„Как да предполагам – ето я призовката. Ако съдя от интервютата му – не е истина, не съм участвал в такова нещо. Не съм чувал такива имена, не се сещам за тях. Ако е имало нещо от 2009 досега... Това, ако е вярно, ще излезе че Миро Найденов си е дал подкуп и аз съм до спасил. Това е НЕ измислено, НЕ скалъпено, това е бойкорашковско“, каза Борисов.

Най-вероятно ще ме пита защо съм участвал на изборите, защо съм бил на лидерските битки и кога ще се оттегля“, пошегува се той. „Нещо трябва да ми направят, надявам се да изляза жив. А може и да не изляза – знам ли. И преди са се разправяли така с опоненти...“, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Според него целта в момента е да бъде открадната Българската банка за развитие.

Честито на българите за това, което си причиняваме сами! Да си гласуват за правителството на Слави в НС и да си носи отговорността. Шулева, Панайотов, Милен Велчев – пуснах телевизиите и имах чувството, че съм се върнал 20 години назад. Те направиха така, че царят да няма един общински съветник в София. Премиер трябваше да направят Симеон, ако искаха да внесат спокойствие – той говори най-много езици от всички – той е голям човек. Призовавам партиите в парламента - понесете си отговорността, държите се два дни като ощипани госпожици, и без това клечахте пред Радев“, каза бившият премиер.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати