Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков за Борисов: Щурмът на простащината започна

Политика

Рашков за Борисов: Щурмът на простащината започна

Рашков за Борисов: Щурмът на простащината започна - Tribune.bg
Снимка:

„Щурмът на простащината започна. Много авторитетно и престижно за бивш премиер“. Така вътрешният министър Бойко Рашков коментира късно снощи пред bTV острите критики на бившия премиер Бойко Борисов по негов адрес.

Лидерът на ГЕРБ говори за Рашков вчера в село Бата, чийто кмет беше назидателно задържан и после пуснат точно преди изборите, „уличен“ че в дома му има списък с гости от сватбата на дъщеря му.

„Като куче ме задържаха и после ме пуснаха без нищо да ми кажат“, заяви кметът Георги Георгиев при с Бойко Борисов вчера.

Лидерът на ГЕРБ реагира остро и заяви, че „няма кой от тези пияници да се извини и така действат гавазите на Бойко Рашков“.

„Това е за тоя подмазвач на Христо Иванов, да дойде тоя демократ да разпита хората. Това ли ви е демокрацията и реформата, да се целувате с Бойко Рашков. След една година, българите са такива, обичат да им се пее, само след няколко месеца ще видите Тошко и Мошко, после ние ще се оправим. …. Мен ще плаши този пияница. С гол гъз таралеж ще мачкаш, нещастник такъв, това да не ти е 44-та година. Виждаш европейските институции как реагират“, реагира още по-остро Борисов по повод на заплахите отправени от Рашков към него от трибуната на парламента.

Назначеният от Румен Радев служебен вътрешен министър си позволи да каже, че ще се „справи“ с лидера на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети