Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков закрива кампанията на Мая Манолова на протест пред МС

Политика

Рашков закрива кампанията на Мая Манолова на протест пред МС

Рашков закрива кампанията на Мая Манолова на протест пред МС - Tribune.bg

Вътрешният министър пие вино в пластмасова чаша пред камерите

За финал на кампанията: „протестните партии“ закриват предизборните си събития в приповдигнато настроение и с тържество-годишнина пред прозорците на властта. Мая Манолова посрещна финала на кампанията си в компанията на двама министри на Радев – Велислав Минеков и Бойко Рашков.

Фейсбук/Мая МаноловаФейсбук/Мая Манолова

Рашков от трибуната на протеста обяви, че е щастлив да е там и поздравява всички с огромния им успех.

„Защото тези промени които настъпиха в нашата страна са в резултат на вашата роля. Вашата убеденост, че трябва да настъпят такива промени, които да издигнат България в истинска европейска държава. Миналото лято тук имаше младежи, които искаха тяхната родина да стане такава, че да се развиват тук, а не да бъдат прогонени от България и да се чувстват немили-недраги. Аз съм резултат на вас, на тези които една години изразяват своето желание и това ми дава сили, за да отстоявам вашата позиция като министър на МВР. Желая ви да бъдете още по-упорити да не спирате с протеста, докато не настъпят промените“, заяви министърът и се почерпи с белезникава течност с мирис на алкохол, която „обърна“ директно пред камерите.

Фейсбук/Мая МаноловаФейсбук/Мая Манолова

„Може да викаме, че и ние имаме Бойко, който в момента стопява лагерите на другия Бойко. Ще изпълним ли посланието на Рашков да продължим протеста?“, отговориха от протеста и започнаха да пляскат на „нашите министри от нашия служебен кабинет“.

Фейсбук/Мая МаноловаФейсбук/Мая Манолова


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати