Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Равноотдалечени? Шефът на обществения съвет към ЦИК сипе по обиди по Борисов, нарича го „Бойко“

Политика

Равноотдалечени? Шефът на обществения съвет към ЦИК сипе по обиди по Борисов, нарича го „Бойко“

Равноотдалечени? Шефът на обществения съвет към ЦИК сипе по обиди по Борисов, нарича го Бойко - Tribune.bg

Председателят на обществения съвет към ЦИК влезе във Фейсбук разпри могат ли ГЕРБ да се наричат победители. Стоил Цицелков решава да се включи в дебат на тема ГЕРБ били ли са ПП и кой има по-голяма подкрепа – Бойко Борисов или Ицо Хазарта. Онлайн дискусията тече в публична група, наречена „Ранобудните пияндета“.

„Може би не знаете, но в България нямаме едномандатни региони. Само Бойко и подобните му мислят, че са били на изборите, ако са първи. И двамата влизат, не само победителя. А, си спечелил изборите когато те подкрепят да станеш премиер, не когато имаш висок резултата, но никой не иска да се оцапа с теб, освен ДПС нали, щото те не могат да се оцапат“, разсъждава съветващият Централната избирателна комисия експерт.

Въпреки че той фамилиарничи с лидера на ГЕРБ, който за него е само „Бойко“, Цицелков се засяга, че от групата му пишат на „ти“.

„Ранобудните пияндета“ не сме си пили бирата заедно с някой анонимко за да си говорим на ти, нали. Доста неща са ми ясни, очевидно ме слушат хората, нале.. (хаха) Не е ясно какво се опитвате да внушите с тази снимка? Че мис Минискус е бил на изборите ли? Както бие на карате? Като се крие ли?“, представя анализа си той пред онлайн аудиторията.

„Централна Избирателна Комисия, дали е нормално председателят на Обществения съвет към ЦИК да определя публично един от лидерите на една от политическите партии по този начин? Или, удобно ще се скрием, че не става ясно кого визира работещият човек в обществена полза, за което цялото общество му е адски признателно?“, питат от своя страна „пияндетата“.

Цицелков е представител на Европейската асоциация за защита на човешките права – България. Функцията на Обществения съвет към ЦИК е да следи работата на институциите, които се занимават с организиране и провеждане на изборите.

Ранобудните пияндета/ФейсбукРанобудните пияндета/Фейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети