Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рая Назарян: Ако не повишим избирателната активност, няма да излезем от политическата криза

Политика

Рая Назарян: Ако не повишим избирателната активност, няма да излезем от политическата криза

Рая Назарян: Ако не повишим избирателната активност, няма да излезем от политическата криза - Tribune.bg
Снимка:

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, водачът на листата на ГЕРБ в 23 МИР Рая Назарян, Даниел Митов и кандидати за народни представители регистрираха листата на партията за 23 РИК в София.

"Регистрирахме листата на ГЕРБ-СДС за 23 МИР. Както винаги, в състава на листата ни има опитни политици, които същевременно са доказани експерти в своите области. Разбира се, намерили сме и нужния баланс между по-младите и по-опитните, защото за ГЕРБ приоритет винаги е било образованието, бъдещето и реализацията на младите", каза Рая Назарян и отбеляза, че влизат в тази кампания със самочувствието на победители, на първа политическа сила.

По думите ѝ само и единствено ГЕРБ имат управленска програма, която постоянно се актуализира и съдържа реални мерки за всяка една секторна политика.

"Затова печелим доверието на нашите съграждани и нашият основен приоритет тази кампания, а именно нашите мерки, нашите решения да достигнат до максимален брой избиратели, за да можем да повишим избирателната активност. Ако ние не се справим с повишаването на избирателната активност, няма да можем да излезем от политическата криза", категорична е тя.

Назарян подчерта, че повишаването на избирателната активност ще бъде основно усилие за ГЕРБ, за да бъде сложен край на това безвремие и "да можем да гарантираме сигурното управление и най-вече предвидимостта". "ГЕРБ винаги е доказвал с делата си в своето дългогодишно управление, че ние изпреварваме, превантивно действаме преди да е настъпила някоя криза в обществено-икономическия ни живот. Това е нашият основен приоритет", каза още водачът на листата на ГЕРБ в 23 МИР София.

Даниел Митов от своя страна добави: "Отиваме за победа. Все пак трябва да си дадем сметка, че институциите започват за склерозират." Склерозира политическата система, каза още той и подчерта, че ако не се състави кабинет след изборите, тази тенденция ще се задълбочава.

"Разчитаме на кампания, която да се води по политики и да излезем от калната реторика, на която, за съжаление, станахме свидетели в последните кампании", добави Митов.

На въпроса ще се поддадат ли на провокации, ако има такива, той отговори отрицателно и заключи, че ясно и категорично от ГЕРБ са заявили, че ще говорят на хората за техните проблеми и няма да се занимават с отговори на провокации.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети