Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рая Назарян: Много е важно днес да си припомним каква е цената и смисълът на българската независимост

Политика

Рая Назарян: Много е важно днес да си припомним каква е цената и смисълът на българската независимост

Рая Назарян: Много е важно днес да си припомним каква е цената и смисълът на българската независимост - Tribune.bg
Снимка:

„Днес е изключително специален ден за българската история. Съединена и обединена, на днешния ден България поставя последния елемент в своята корона да бъде независима, равноправна и суверенна държава в семейството на европейския свят и да отвори пътищата си за своето развитие“, заяви председателят на парламента Рая Назарян, която присъства на празничната литургия в църквата „Св. 40 мъченици“ по повод 116-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България във Велико Търново.

„Много е важно днес да си припомним каква е цената и какъв е смисълът на българската независимост. И колко е важно да бъдем единни, целеустремени, заедно, да вярваме и да се гордеем, че сме достоен и древен народ”, добави Назарян. 

На богослужението в църквата „Св. 40 мъченици“ присъстваха кметът на Велико Търново Даниел Панов, народни представители, евродепутати, областният управител на Велико Търново Ивайло Здравков и председателят на общинския съвет Венцислав Спирдонов, началникът на Националния военен университет „Васил Левски“ бригаден генерал Иван Маламов, офицери, курсанти и граждани.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети