Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Райчев: Трифонов постави партиите от протеста в ужасна ситуация - да удушат собственото си бебе

Политика

Райчев: Трифонов постави партиите от протеста в ужасна ситуация - да удушат собственото си бебе

Райчев: Трифонов постави партиите от протеста в ужасна ситуация - да удушат собственото си бебе - Tribune.bg
Снимка:

Народът проспива грешката, че са нужни политици, а не специалисти, предупреждава анализаторът

„Това са конспиративни теории, че зад кабинета на Трифонов стои дългата ръка на Доган, на президента. Нищо такова няма. Същото видяхме и на протеста миналата година – едните пред орлов мост, другите пред Президентството. Просто партиите на протеста се разделиха. Сега има страшен писък от обидените – „Демократична България“ и „Изправи се мутри вън“. Виждаме, че нищо ново няма да се случи, разделят се преди да се е стигнало да властта. Така се разделиха и на протестите миналото лято“. Това каза в коментар по Нова телевизия социологът Андрей Райчев.

„Какво постигна Трифонов – постави другите политически субекти в ужасна ситуация - да удушат със собствените си ръце собственото си бебе. Сега имат вариант или да отидат на нови избори, или да подкрепят правителството му. Но картите са в ръцете на Бойко Борисов, съдбата на правителството на Слави зависи от ГЕРБ“, каза анализаторът. 

„Борисов натиска копчето и правителството на Трифонов идва на власт, после по същия начин може да го свали, коментира Райчев. Според него с новия проектокабинет се допуска принципна грешка, че специалист трябва да дойде, за да ни оправи. Тук трябва политика и политики. Народът проспива грешката, че са нужни политици, а не специалисти“, предупреждава социологът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати