Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Раздор между ПП и ДБ за кметския стол в Бургас. Бачийски категоричен, че на балотаж имал повече шанс (ВИДЕО)

Политика

Раздор между ПП и ДБ за кметския стол в Бургас. Бачийски категоричен, че на балотаж имал повече шанс (ВИДЕО)

Раздор между ПП и ДБ за кметския стол в Бургас. Бачийски категоричен, че на балотаж имал повече шанс (ВИДЕО) - Tribune.bg

Бачийски бил с едни гърди пред Димитър Найденов заради избирателите на „Възраждане“ и БСП

Раздор назрява между ПП и ДБ за кметския стол в Бургас. Миналата седмица Националният съвет на „Продължаваме Промяната“ определи Константин Бачийски за свой кандидат за местния вот. Впоследствие обаче се оказа, че това не е окончателният избор, тъй като няма яснота под каква форма ще се явят ПП и ДБ на изборите през октомври.

„Демократична България“ обяви, че има „отличен кандидат“ - бившия депутат Димитър Найденов.

„Аз не виждам друга кандидатура, която да е антиГЕРБ, хем да привлича хора от демократичната общност и хем на редовите на ПП. Примерно на балотаж, ако трябва да се привличат хора е много важно не само собствените ти избиратели как гласуват, а как гласуват избирателите на останалите партии“, заяви пред журналиста Николай Караколев кандидатът на ПП.  

Според Бачийски, ако се стигнело до балотаж за него вероятно щели да гласуват избирателите на „Възраждане“ и БСП, а за опонента му – не.

„Имахме общинска група с НФСБ във времето назаде, но тази група беше развалена. Може би и заради това, че аз от дълго време правя нещата, които смятам за правилни независимо кой какво мнение има“, обясни се той. И добави: „Аз силно се съмнявам, че представител на ДБ би получил подкрепата“, категоричен беше той.

Бачийски сподели, че имал програмата от 10 точки, които целят да възродят икономически целия регион. Не би отказал да подкрепи друг кандидат, но Димитър Найденов не бил правил нищо досега в тази посока.

„Казва едно пък после друго“, репликира го предпочитаният кандидат на ДБ.

На предишните местни избори Бачийски отново се кандидатира със същата програма, но събра едва около 5000 гласа.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети