Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Раздорите в БСП продължават: След като се разцепи във Варна, левицата пострада и в Шумен

Политика

Раздорите в БСП продължават: След като се разцепи във Варна, левицата пострада и в Шумен

Раздорите в БСП продължават: След като се разцепи във Варна, левицата пострада и в Шумен - Tribune.bg
Снимка:

Красимир Костов е издигнат за кандидат-кмет на Шумен от четири други формации

Раздорите в БСП продължават. След като се разцепи във Варна, левицата пострада и в Шумен. Бившият кмет на града, който управлява два мандата, ще се състезава за поста. Този път обаче Красимир Костов е издигнат от четири други формации, съобщава faktor.bg.

Мандатоносител е ПП "Български социалдемократи", съобщи областният председател на формацията Румен Русев. Зад номинацията на Костов стоят още СПС "Защита" с областен председател Красимир Радев, БНДС "Целокупна България" с областен лидер Неделчо Неделчев и ПП "Социалдемократи" с областен ръководител Димо Михалев.

"Издигаме Красимир Костов, защото това е човек, който е доказал на какво е способен по време на своите два кметски мандата. Очакваме в следващите дни кандидатурата му да бъде подкрепена и от други политически сили", каза Румен Русев.

Във Варна раздорът дойде след кандидатурата на проф. Анелия Клисарова. „Този избор е нелегитимен. Имаше грубо погазване на Устава и правилата“, заяви тогава варненският социалист Борислав Гуцанов след края на пленума на НС на БСП. Според Гуцанов по този начин се отнемат правомощията на варненската партийна организация, което е неправомерно.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, Шумен

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети