Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Разкол във варненския палатков лагер: Обвинения за наркотици и за продажба на протеста

Политика

Разкол във варненския палатков лагер: Обвинения за наркотици и за продажба на протеста

Разкол във варненския палатков лагер: Обвинения за наркотици и за продажба на протеста - Tribune.bg
Снимка:

Там са се събрали хора на БСП, „Възраждане“ и „Да, България“ – местни ги наричат „Нахалното трио“

Нахално! Лично областният координатор на „Да, България“ (Да, Варна) във Варна Нелко Начев, заедно с националиста Костадин Костадинов от "Възраждане" и Борислав Гуцанов блокираха тази вечер кръстовището на булевардите „Мария Луиза“ и „Сливница“.

За това алармират във Фейсбук страницата „Варненско лято 2020“.

„Нахалното трио“ инсталира в средата на натоварения пътен възел няколкото празни палатки, като преди това организира скандална провокация към органите на реда. До опасната ексцесия се стигна, след като малобройното шествие на палаткаджиите тръгна в посока офиса на политическа партия НФСБ, пишат в страницата.

На място протестиращите от „Демократична България“, „Възраждане“ и БСП започнали да хвърлят предмети и да лепят пропагандни материали върху партийната централа. Когато представителите на полицията опитали да ограничат зловредните действия върху сградата, представител на протестиращите извадил остър предмет, размятайки го заплашително.

Агресивното нападение било отклонено своевременно, след което шествието продължило към офиса на ПП ГЕРБ, Съдебната палата и Областна администрация.

Вечерта завършила с разкол, обвинения за наркотици и за продажба на протеста.

„Голата Елена Яворова и несъвсем трезвият Павел Спасов спретнаха див скандал в центъра на Варна и почти се сбиха. Хвърчаха обвинения за употреба на наркотици и продажба на протеста. Сред спряганите имена за спонсори на протестиращите бяха Мая Манолова, БСП, Възраждане и Сдружение „Народен сговор“. Циркът се разигра пред изумените очи на масата, излязла да се влачи след пишман протестърите и психодесните, начело с Лазурен Нелко Начев“, пишат от „Варненско лято“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Хехехе Някой да е изненадан?!
11.08.2020 18:45 / Отговор
кесо Абе, тия смотаняци не могат да разделят една никаква наркотеритория на микроскопичния си протест и шъ съ изтрепят, а какво остава да докопат властта и да почннат да си я делкат. Тогава сигур шъ требе да викаме НАТО по чл. 5 да ги разтървава.
11.08.2020 18:59 / Отговор
ПЕЛАГИЯ ЦИРК!!!
11.08.2020 19:18 / Отговор
коментар От наркомани, криминално проявени, и мързеливци за работа няма какво друго да се очаква!Водача им др.череп само такива си ги избира защото самия той е с 19 обвинения до сега, а пък неговите ратаи от отровното трио изобщо не са по-различни от шефа си, и от ""протестиращите"" им за правова крадлива държава мафиотска!
12.08.2020 08:39
Цирк Като събереш орел, рак и щука на едно място - това е резултатът.
А в случая са се събрали смоци, мишки и свраки - нищо добро не може да излезе.
И това е още началото, когато целта им е еднаква. А какво ще стане като започне предизборната кампания и всеки започне да се бори за избиратели?
14.08.2020 10:37 / Отговор
Орлов мост И в София са същата работа - полицията ходи да разтървава отделните враждуващи групи сред протестиращите да не се сбият.
Парцелирали са протестите и се изживяват като местни феодали - Отровното трио и Маяма са пред Министерския съвет и не допускат хората от Да България там. Христо Иванов и Да България са си заплюли Орлов мост и гонят оттам хората на Маяма. Възраждане пък се настаниха пред СУ. А Румен Петков и Лупи обикалят с автошествия, защото не ги искат никъде.
Ако ги оставят още 2 седмици да си протестират - ще се избият помежду си.
И тези искат да управляват държава?
14.08.2020 10:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети