Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рехав протест блокира кръстовището до централата на ГЕРБ

Политика

Рехав протест блокира кръстовището до централата на ГЕРБ

Рехав протест блокира кръстовището до централата на ГЕРБ - Tribune.bg

20-ина души – в това число Дионисий и „Системата ни убива“, блокираха кръстовището на бул. „Витоша“ при Малкото НДК. Там е разположена централата на управляващата партия ГЕРБ.

Протестиращите са застанали в рехав строй на пътното платно.

Демонстрацията, както стана традиция, беше организирана в социалните мрежи.

„Нека единни да „почетем“, сиреч да отбележим официалния празник на управляващата Партия „ГЕРБ“ - Деня на Лъжата - 1-ви април т.г. от 19:00 ч. пред Централата на днешната партия-майка“, гласеше зовът във Фейсбук.

Преди това друга група, включваща Мая Манолова и Арман Бабикян, бе пред Министерски съвет, а станалият известен с броенето на протестиращи Виктор Димчев, изчисли, че са 69 души.

ФейсбукФейсбук

„Мая Манолова и нейните отровни другари са феномен. С 69 калпака обикаля една година по софийските улици и това ще ѝ даде поне 10 депутатски заплати за 4 години, плюс съответната партийна субсидия, ако остане, ако влезе, ако стане. Това е финалът на най-тъжното от медийна гледна точка шоу в българската политика за последните много години. Сръчна група нахални мошеници, с шумно покритие, нулево отражение и ефективност, която в НС ще бъде също толкова нулева“, коментира той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати