Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рехав протест блокира кръстовището до централата на ГЕРБ

Политика

Рехав протест блокира кръстовището до централата на ГЕРБ

20-ина души – в това число Дионисий и „Системата ни убива“, блокираха кръстовището на бул. „Витоша“ при Малкото НДК. Там е разположена централата на управляващата партия ГЕРБ.

Протестиращите са застанали в рехав строй на пътното платно.

Демонстрацията, както стана традиция, беше организирана в социалните мрежи.

„Нека единни да „почетем“, сиреч да отбележим официалния празник на управляващата Партия „ГЕРБ“ - Деня на Лъжата - 1-ви април т.г. от 19:00 ч. пред Централата на днешната партия-майка“, гласеше зовът във Фейсбук.

Преди това друга група, включваща Мая Манолова и Арман Бабикян, бе пред Министерски съвет, а станалият известен с броенето на протестиращи Виктор Димчев, изчисли, че са 69 души.

ФейсбукФейсбук

„Мая Манолова и нейните отровни другари са феномен. С 69 калпака обикаля една година по софийските улици и това ще ѝ даде поне 10 депутатски заплати за 4 години, плюс съответната партийна субсидия, ако остане, ако влезе, ако стане. Това е финалът на най-тъжното от медийна гледна точка шоу в българската политика за последните много години. Сръчна група нахални мошеници, с шумно покритие, нулево отражение и ефективност, която в НС ще бъде също толкова нулева“, коментира той.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още