Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рекламната агенция на Диана Дамянова нямала общо с проекта на Петков и Василев, помагала им на доброволни начала

Политика

Рекламната агенция на Диана Дамянова нямала общо с проекта на Петков и Василев, помагала им на доброволни начала

„Аз напуснах рекламния бизнес преди осем години и оттогава се занимаввам професионално само с игра на бридж. Постигнахме изключителното трето място на световното първенство в Лил през 2018 г. Агенцията "Д енд Д" няма нито официални, нито неофициални отношения с новия проект на Асен Василев и Кирил Петков“, заяви пред „glasove.com“ Диана Дамянова. Повод за обяснението ѝ са публикации в медиите, че Пепа Веселинова Гроздева-Михова, чието име присъства в списъка "Магнитски", е съдружник на Диана Дамянова в рекламната агенция "Д енд Д - агенция за връзки и проучване на обществвеността" АД.

„Лидия Колева, която работеше преди много години при нас за осем месеца, а после беше дългогодишен пиар в държавната администрация, е попаднала в новия проект по свое желание и воля, а не като представител на агенцията. Пепа Веселинова Гроздева-Михова, с която бяхме съдружници наистина е в списъка по "Магнитски", което тя и обжалва. Попаднала е там, защото беше в управлението на фирма на Васил Божков, която така и не разви дейност", обясни Дамянова. 

По думите ѝ тя помага на Василев и Петков, но като частно лице и без да взима пари за работата си. Рекламната агенция, която е оглавявала преди време пък нямала нищо общо с техния проект. Тези които я познавали пък знаели, че е отдадена единствено на професионалния спорт по бридж. В последните години обиколила света три пъти, като по тази линия линия познава и майката на Даниел Лорер, която била много добър професионален бриджьор. „По тази линия го препоръчах на Асен Василев, с когото се познаваме от години. Искам да подчертая, че моите ангажименти към новия проект са изцяло в лично качество, без заплащане и без официално обвързване. Само на доброволни начала", подчерта Диана Дамянова.  


Топ новини

виж още

Актуална тема