Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рокади в МВР: Нови полицейски началници в Пловдив, Бургас, Благоевград и Пазарджик /ОБОБЩЕНА/

Политика

Рокади в МВР: Нови полицейски началници в Пловдив, Бургас, Благоевград и Пазарджик /ОБОБЩЕНА/

Рокади в МВР: Нови полицейски началници в Пловдив, Бургас, Благоевград и Пазарджик /ОБОБЩЕНА/ - Tribune.bg
Снимка:
Полицейските началници в Бургас, Пловдив и Благоевград бяха сменени след като вътрешният министър поиска оставките им. В Бургас поста си на ръководител на областната дирекция на министерството напуска Калоян Калоянов, който ще напусне и системата на МВР. 
 
"В разговора не беше спомената нито една дума по отношение на резултати, постижения, успехи или неуспехи. Останалата част от разговора не искам да коментирам", каза ст. комисар Калоянов пред БНТ.  Той заяви, че не се чувства обиден. Било е обаче коментирано, че смяната в бургаската дирекция е продиктувана от резултати. "Отдавна полицейската работа не е индивидуална, тя е плод на колективен труд, който накрая след като се обединят усилията на различните звена, води до успех. И твърдение за слаби резултати, в случая към ОД на МВР-Бургас е обидно за служителите, които постигат тези резултати", каза той.

Старт на смените в МВР: Директорът на полицията в Бургас напуска поста си

Даниел Димитров ще бъде новият ръководител на Областната дирекция на МВР в Благоевград, а Георги Чергов - на дирекцията в Пловдив.

За назначението  на Чергов в Пловдив вътрешният министър заяви:„Познавам го отлично, дългогодишен служител на МВР и най-вече резултатите, които е постигнал. Убеден съм, че ще оправдае очакванията. Първата му задача ще бъде да се избягват подобни тежки престъпления като това в Цалапица“, заяви Калин Стоянов, който пристигна в града под тепетата, за да представи новото назначение.

За напусналия шеф от Благоевград Георги Кандев пък се знае, че е командирован в Звеното за подпомагане на министъра на вътрешните работи, пише бТВ. 

В ОДМВР - Пазарджик заместник-министър Стоян Темелакиев представи Даниел Луков, досегашен началник на отдел в Главната дирекция за борба с организираната престъпност.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети