Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Росен Йорданов: Отзивите на партиите са като на злоупотребили с психоактивни вещества

Политика

Росен Йорданов: Отзивите на партиите са като на злоупотребили с психоактивни вещества

Росен Йорданов: Отзивите на партиите са като на злоупотребили с психоактивни вещества - Tribune.bg

„Има хора, които трайно не гласуват и няма да започнат да го правят. Отзивите на партиите след изборите приличат на реакции на хора, злоупотребили с психоактивни вещества“, коментира за „Офанзива с Любо Огнянов“ криминалният психолог Росен Йорданов.

По думите му за някои партии резултатите са били шок, за други - сметки за проценти и брой депутати.

„За БСП пък - поредното стъпало надолу към тъмната стаичка. С малки изключения изглежда политиците проявяват сериозно отношение. Говоренето беше с тяснопартийните ядра и избиратели, защото хората бяха уморени, а и нямаше какво толкова да се обяснява. Хората не припознаха дневния ред, налаган през последните 3 години - субектите опитваха да докажат, че са честни, че са близо до народа и могат да намерят решение“, коментира той.

Според него устойчиво управление е нужно, иначе ще зачестят паник атаките и депресивните състояния.

„Борисов изглеждаше угрижен, отрезвен, но и уморен. Изказването му беше правдоподобно. Видеото от гората на Денков и Петков е бодряшки опит да се освежи посърналата общност, стояща зад ПП-ДБ. В тази формация има слабо лидерство, което беше небалансирано представено. Водачите им имаха голям процент негативни реакции. Радев подражава на ранния Бойко Борисов с атлетичните си снимки. Нинова говори с назидателен тон на класна ръководителка, без емоция. „Величие“ пък демонстрират фалшиво самочувствие“, анализира Йорданов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати